HerNews.gr
Ζώδια

Ροζ Πανσέληνος: Πως θα σας επηρεάσει με βάση το ζώδιό σας

Οι παρατηρητές του ουρανού είχαν λίγο χρόνο να “ξεκουραστούν” μετά την έκλειψη Ηλίου και τώρα, μόλις λίγες μέρες αργότερα, η πανσέληνος του Απριλίου , γνωστή ως Ροζ Σελήνη, φτάνει ως η πρώτη της ανοιξιάτικης περιόδου.

Οι παρατηρητές μπορούν να αρχίσουν να τη βλέπουν από νωρίς το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου, αλλά θα φτάσει στο αποκορύφωμά της λίγο πριν τα ξημερώματα της Τετάρτης 24 Απριλίου.

Αυτή τη στιγμή, ένα μεγαλύτερο θέαμα ξετυλίγεται καθώς οι πλανήτες Κρόνος και Άρης γίνονται ορατοί μεταξύ 4:32 π.μ. και 4:57 π.μ. ανατολικής ώρας.

Σύμφωνα με μια έκθεση της NASA, ονομάζεται Ροζ Σελήνη , προαναγγέλλοντας την ευρεία άνθηση του βορειοαμερικανικού αγριολούλουδου Phlox subulata, γνωστό και ως phlox, moss phlox ή mossy rose, από το οποίο προέρχεται το όνομα του φεγγαριού.Η πρώτη "Ροζ πανσέληνος" της χρονιάς: Σήμερα & αύριο το εντυπωσιακό  φαινόμενο! - e-evros.grΠώς η Ροζ Σελήνη επηρεάζει τα ζώδια;

Η Ροζ Σελήνη συμβολίζει μια περίοδο νέας ανάπτυξης και αναγέννησης, επηρεάζοντας τα ζώδια. Ενώ ορισμένα ζώδια μπορεί να χρειαστεί να κάνουν απολογισμό και να επανεξισορροπήσουν, άλλα μπορεί να περιμένουν μια σταθερή και ευημερούσα περίοδο.

Το 2024, η Ροζ Σελήνη θα τοποθετηθεί στον αστερισμό του Σκορπιού, επηρεάζοντας όλα τα ζώδια με το χαρακτηριστικό της βάθος λόγω της ενδοσκοπικής φύσης του Σκορπιού.

Σύμφωνα με ειδικούς στο Lecturas.com, η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματα και την πνευματικότητα όλων των ζωδίων. Κάτω από την επιρροή του Σκορπιού , μπορεί να υπάρχει αυξημένη ευαισθησία σε άλυτα συναισθηματικά τραύματα.Ροζ πανσέληνος: Απόψε θαυμάζουμε το εντυπωσιακότερο ανοιξιάτικο φεγγάρι -  Εναλλακτική Δράση

Ιδιαίτερα, τα άτομα που γεννήθηκαν κάτω από το ζώδιο του Σκορπιού μπορεί να αισθάνονται μια ανανεωμένη αίσθηση ευγνωμοσύνης προς εκείνους που τους έχουν υποστηρίξει σε δύσκολες στιγμές.

Καθώς η σελήνη μεταβαίνει από τον Κριό, ο οποίος μόλις γνώρισε την ένταση μιας έκλειψης, αυτά τα άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ενδοσκοπική περίοδο για να αναλογιστούν τα επιτεύγματα της ζωής τους.

Ομοίως, ο Ταύρος θα βρει επιρροή κάτω από αυτό το φεγγάρι, μαθαίνοντας για την αξία της επιμονής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις απο 11 έως 17 Ιουλίου

Her News

Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 έως 24 Απριλίου

Her News b

Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού: Τι μας επιφυλάσσει

Her News