HerNews.gr
Διεθνή

Madonna: Ξέσπασε σε κλάματα στη συναυλία της – Τι συνέβη;

Η Madonna βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοδεία της Celebration Tour και ένας από τους σταθμούς της είναι η Πόλη του Μεξικού και όσοι πολλοί θρυλικοί τραγουδιστές όπως ο James Hetfield από τους Metallica, ο Paul McCartney και ο David Gahan των Depeche Mode , δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το μεξικανικό κοινό είναι από τους πιο στοργικούς στους μεγάλους σταρ που παίζουν σε σκηνές στο Μεξικό, και απόδειξη είναι αυτό που βίωσε η Madonna κατά την πιο πρόσφατη ερμηνεία της.

Η Madonna έχει μια συγκινητική στιγμή κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Μεξικό

Η «Βασίλισσα της ποπ» έφτασε μια εβδομάδα πριν την πρώτη από τις πέντε συναυλίες της, για να απολαύσει τα πιο εμβληματικά μέρη της Πόλης του Μεξικού, όπως το Casa Azul, το σπίτι όπου έμενε η Φρίντα Κάλο.

Κατά τη διάρκεια της δεύτερης παράστασης στο Palacio de los Deportes , η Madonna συγκινήθηκε τόσο πολύ που δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Πριν ξεκινήσει ένα μέρος της συναυλίας όπου τραγουδά ένα τραγούδι με ακουστική κιθάρα, το κοινό χειροκρότησε την τραγουδίστρια, η οποία ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για τη χειρονομία, σκουπίζοντας τα δάκρυά της.

Αμέσως, οι θαυμαστές της Madonna έβγαλαν τα τηλέφωνά τους και άρχισαν να καταγράφουν τη στιγμή και να τη δημοσιεύουν στο διαδίκτυο, η οποία όπως ήταν αναμενόμενο εξαπλώθηκε αστραπιαία.

Η Madonna δεν ήταν ο μόνος ξένος καλλιτέχνης που έχει συγκινηθεί καθώς μουσικοί όπως ο Paul McCartney και η Rosalia έχουν αποδεχτεί ότι η ενέργεια στους μεξικανικούς χώρους είναι έξω από αυτόν τον κόσμο.

«Ήμουν στην Πόλη του Μεξικού, τραγουδώντας το ” Hello, Goodbye”, το οποίο δεν είναι ένα πολύ συναισθηματικό τραγούδι σε καμία περίπτωση… αλλά το κοινό ήταν τόσο υπέροχο. Ένιωσα σαν ένα κύμα καύσωνα γεμάτο συναισθήματα, θυμάμαι ότι έπρεπε να κρατήσω δάκρυα πίσω από αυτό το συναίσθημα των Μεξικανών», είπε ο McCartney στο CBS κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Ricky Martin: Διεγέρθηκε στη σκηνή με τους χορευτές της Madonna; (ΒΙΝΤΕΟ)

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χιού Χένφερ: Οι εξωφρενικές απαιτήσεις που είχε από την τελευταία σύζυγό του

HerNews ka

Σεισμός στην Τουρκία: Σοκάρουν οι εικόνες από την κατάρρευση πολυκατοικιών- Στους 912 οι νεκροί

HerNews ka

Θρήνος για την Σάντρα Μπούλοκ: Έφυγε από τη ζωή στα 57 του ο σύντροφός της – «Ήταν ο άνδρας της ζωής της»

Her News b