HerNews.gr
Διεθνή

Άμπερ Χερντ: Τα «τσούζει» γιορτάζοντας τα 38α γενέθλιά της (ΦΩΤΟ)

Η Άμπερ Χερντ έκανε πρόποση για τα 38α γενέθλιά της τη Δευτέρα ανοίγοντας ένα εορταστικό κρασί.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της να πίνει ένα ποτήρι σαμπάνια μέσα σε μια πολυτελή κάβα κρασιών στο Instagram την Τρίτη.

Amber Heard με σαμπάνια.«Γενέθλια με σαμπάνια» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της προσθέτοντας ένα emoji με καρδιά.

Η Άμπερ Χερντ ήταν ντυμένη με ένα αστραφτερό χρυσό πουλόβερ με ζιβάγκο και  με ντελικάτες χρυσούς κρίκους, ένα χρυσό Apple Watch και πολλά σκουλαρίκια με καρφιά.

Το μακιγιάζ της ήταν φυσικό και έβαψε σε nude τόνους τα νύχια της για την περίσταση.

Η Άμπερ Χερντ πίνει σαμπάνια.Δεν είναι σαφές με ποιον γιόρτασε τα γενέθλιά της η Χερντ. Η ηθοποιός δημοσιεύτηκε για τελευταία φορά στο Instagram τον Ιανουάριο, όταν μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία της κόρης της.

Το αναδρομικό στιγμιότυπο έδειχνε την Άμπερ Χερντ να ταΐζει με μπιμπερό την κόρη της η οποία γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2021, στα γυρίσματα του «Aquaman and the Lost Kingdom».Η Amber Heard και η κόρη της Oonagh.Η σταρ του «Drive Angry» καλωσόρισε κρυφά το παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας, αφού έμαθε ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φέρει το δικό της μωρό.

Μια πηγή είπε εκείνη την εποχή ότι η Χερντ ήταν «πέρα από ερωτευμένη» με την κόρη της, στην οποία δόθηκε το μεσαίο όνομα Paige προς τιμήν της εκλιπούσας μητέρας της ηθοποιού.

Η Χερντ έγινε μητέρα σχεδόν ένα χρόνο αφότου έχασε τη δίκη της για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ, τον Ιούνιο του 2022.Η Amber Heard με την κόρη της Oonagh.Ο 60χρονος σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής», μήνυσε την πρώην σύζυγό του για 50 εκατομμύρια δολάρια τον Φεβρουάριο του 2019, ισχυριζόμενος ότι τον είχε δυσφημήσει σε ένα άρθρο της Washington Post τον Δεκέμβριο του 2018 για κακοποίηση.

Η Άμπερ Χερντ απάντησε με ανταγωγή 100 εκατομμυρίων δολαρίων τον Αύγουστο του 2020, αλλά τελικά διατάχθηκε να πληρώσει στον Ντεπ 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση συν 350.000 δολάρια ως τιμωρητική αποζημίωση.

Η σταρ του «Justice League», που ήταν παντρεμένη με τον σταρ του «Edward Scissorhands» από το 2015 έως το 2017 , έκτοτε κρατά χαμηλό προφίλ, πουλώντας το σπίτι της στην Καλιφόρνια και μετακομίζοντας στην Ισπανία με την κόρη της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Billboard Music Awards 2022: H Olivia Rodrigo ήταν η νικήτρια της μαγικής βραδιάς

HerNewskl

LeBron James: Η διάγνωση για την καρδιακή ανακοπή του γιού του Bronny

HerNews ka

Kendall Jenner: Γιατί δεν σκοπεύει να δημιουργήσει το δικό της beauty brand όπως οι αδερφές της;

HerNews ka