HerNews.gr
Διεθνή

Kendall Jenner: Γιατί δεν σκοπεύει να δημιουργήσει το δικό της beauty brand όπως οι αδερφές της;

Η Kendall Jenner μπορεί να είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο, αλλά ενώ οι αδερφές της Kylie Jenner και Kim Kardashian φτιάχνουν επωνυμίες ομορφιάς δισεκατομμυρίων δολαρίων, η ιδρυτής του 818 liquor αποκάλυψε σε μια νέα συνέντευξη την Τετάρτη ότι μπορείτε να μην την υπολογίζετε σε αυτό το κομμάτι.

«Μου αρέσει να φοράω μακιγιάζ, να παίζω με αυτό και να μαθαίνω από καλλιτέχνες μακιγιάζ στα γυρίσματα, αλλά ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου να είμαι σε ένα εργαστήριο δημιουργώντας προϊόντα», είπε η Kendall στο περιοδικό W.

Kendall Jenner

«Νομίζω ότι θα το αφήσω στους επαγγελματίες που ξέρουν τι κάνουν και έχουν πάθος για αυτό — όπως οι αδερφές μου», πρόσθεσε.

Πράγματι, η μάρκα Kylie Cosmetics της μικρότερης αδερφής της κερδίζει μετρητά – πούλησε το πλειοψηφικό μερίδιο της για 600 εκατομμύρια δολάρια στην Coty το 2019 – και η Kim’s Skkn by Kim skincare brand αποτιμήθηκε σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια όταν πούλησε το δικό της μερίδιο 20% στην Coty.

Ενώ η Kendall έχει συνεργαστεί με την Kylie για μια ειδική συλλογή και είναι η σημερινή πρέσβειρα των καλλυντικών της L’Oreal, προτιμά να είναι το πρόσωπο και όχι ο εγκέφαλος πίσω από το μακιγιάζ.Κενταλ Τζενερ

Όμως, ενώ οι επωνυμίες ομορφιάς μπορεί να μην είναι στα γονίδιά της, η Jenner – η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο του φθινοπωρινού τεύχους μόδας του περιοδικού με ένα εκλεπτυσμένο λευκό φανελάκι Dior και μαύρο δερμάτινο φούτερ, είπε ότι είναι σίγουρα αφεντικό. 

«Προέρχομαι από μια μακρά σειρά επιχειρηματιών — ακόμη και η γιαγιά μου και η προγιαγιά μου είχαν τις δικές τους επιχειρήσεις», είπε στο W. «Τις παρακολουθούσα όταν ήμουν πολύ μικρή και έβλεπα τη μαμά μου να βρίσκει τον δρόμο της. Δεν πέρασε ποτέ από κανένα είδος εκπαίδευσης για να κάνει τα πράγματα που έκανε. Απλώς το ξεκαθάρισε».Κενταλ Τζενερ

Αφού κυκλοφόρησε την εξαιρετικά δημοφιλή 818 τεκίλα της το 2021, η Kendall Jenner είπε ότι έμαθε ότι «η ενέργειά της επηρεάζει την ενέργεια όλων των άλλων» και όταν πρόκειται για τον χώρο εργασίας, «έχει σημασία να τη διατηρεί θετική, αναζωογονητική και πραγματικά καθοδηγούμενη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μπραντ Πιτ – Ινές ντε Ραμόν: Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους! Τη σύστησε στα παιδιά του

Her News

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι επίσημα ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου

Her News

Lily Collins: Της έκλεψαν το δαχτυλίδι των αρραβώνων της από το ξενοδοχείο που διέμενε

HerNews ka