HerNews.gr
Διεθνή

Kim Kardashian: Όσα δήλωσε μετά το «diss» κομμάτι της Taylor Swift

Η Kim Kardashian παρέκαμψε οποιοδήποτε θέμα στην πρώτη της συνέντευξη από τότε που η Taylor Swift έγραψε το diss κομμάτι της “thanK you aIMee”.

Η ριάλιτι σταρ ήταν όλο χαμόγελο στο «Jimmy Kimmel Live!» Δευτέρα βράδυ, λέγοντας στους θεατές ότι «η ζωή είναι ωραία».

Αν και ο Jimmy Kimmel αστειεύτηκε για το δράμα για το άλμπουμ της Swift “The Tortured Poets Department” στον εναρκτήριο μονόλογό του, ο οικοδεσπότης απέφυγε να ρωτήσει την Kim Kardashian, για τη συνεχιζόμενη κόντρα της ίδιας και της ποπ σταρ.Κιμ ΚαρντάσιανΑντίθετα, μίλησε με τη δημιουργό του Skims για το Ultimate Nipple Bra της μάρκας, καθώς και για τα παιδικά της χρόνια που ζούσε στη γειτονιά της Madonna.

Η σταρ των «Kardashians» φαινόταν ανέμελη στη σκηνή με ένα δερμάτινο φόρεμα και γόβες που δένουν στο πόδι της.

Οι συνδρομητές του Kimmel στο YouTube παραπονέθηκαν για την έλλειψη ερωτήσεων για την Taylor Swift στα σχόλια, επιμένοντας ότι ο κωμικός, «έχασε μια ευκαιρία».Τέιλορ ΣουίφτΈνας θαυμαστής επεσήμανε: «Είμαι σίγουρη ότι ζήτησε από τους PR της να μείνει μακριά από τέτοιου είδους ερωτήσεις».

Η συνέντευξη ήρθε τρεις ημέρες αφότου η Taylor Swift, κυκλοφόρησε το «μυστικό διπλό άλμπουμ» της με 31 κομμάτια που φαινομενικά ψήνουν τους πρώην Joe Alwyn, Matty Healy και John Mayer.

Το “thanK you aIMee”, ωστόσο, ήταν αναμφισβήτητα η πιο viral επιτυχία του δίσκου μόλις οι θαυμαστές μάθαιναν την κεφαλαιοποίηση του τίτλου που φαίνεται να αναφέρεται στην Kardashian.

Κιμ ΚαρντάσιανΣτο τραγούδι, η Taylor Swift μίλησε για έναν «χάλκινο» και «μαυρισμένο με σπρέι» νταή του γυμνασίου, ονόματι Έιμι, που η μαμά της «θα ήθελε να ήταν νεκρή».

Η Kardashian έχει χάσει περισσότερους από 100.000 ακολούθους στο Instagram —και συνεχίζουν να μετράνε— από το κομμάτι του diss.

Η Swift και η Kim Kardashian είναι σε κόντρα, από τότε που ο πρώην σύζυγος του μεγιστάνα του μακιγιάζ, Kanye West, κυκλοφόρησε το “Famous” το 2016 και αποκάλεσε την τραγουδίστρια “αυτή τη σκύλα”.

Kim Kardashian: «Ταράζει» τα νερά με τη νέα της συλλογή μαγιό – Πιο sexy από ποτέ

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλλαγή καριέρας για την Britney Spears: Ετοιμάζεται να ανοίξει λογαριασμό στο OnlyFans

HerNews ka

Πάρις Χίλτον: Η σκοτεινή & τραγική πλευρά της ζωής της δισεκατομμυριούχου

HerNews ka

Η Britney Spears ποζάρει εντελώς γυμνή στην παραλία αφού αποκάλυψε ότι της φέρνει «χαρά»

HerNews ka