HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Γιώργος Μαζωνάκης: «Ο χρόνος έδειξε πως το ένστικτο μου με έφερε εδώ που είμαι. Τα τραγούδια μου να αντέχουν στον χρόνο»

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μας μιλά για το νέο του κομμάτι, «Μαζώ ακόμα (όλα μου τα θέλω)», που κυκλοφορεί από την Minos Emi και για την περιοδεία «Hello» που κάνει φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φέτος κλείνει 30 χρόνια καριέρας. Θα πραγματοποιήσει συναυλία στο θέατρο του Λυκαβηττού με τίτλο «Dirty 30» για τα 30 χρόνια δισκογραφίας του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τις επιτυχίες του, λέγοντας πως είναι όλα αποτέλεσμα του ενστίκτου και της ανάγκης του, με πολύ δουλειά όμως.

«Τα τελευταία δύο χρόνια εισπράττω αυτό που πιστεύω πως αξίζω. Ακολουθώ πάντα το ένστικτό μου. Λέω πως με βοήθησαν όλοι και κανένας. Το να μετανιώσω δεν έχει να κάνει με μένα. Ο φόβος του να μην κάνεις αυτό που θέλεις και πιστεύεις είναι κάτι καθημερινό.

Σίγουρα δεν είμαι ο άνθρωπος που λέω πως θα τα πάω τέλεια. Πάντα υπάρχουν αμφιβολίες. Εγώ έκανα και κάνω τραγούδια με βάση του τι ήθελα να κάνω εγώ. Ποτέ δεν μου είπε κάποιος από εταιρία τι θα τραγουδήσω ή πώς. Είμαι από τους τραγουδιστές που είπα πάντα αυτά που ήθελα να πω. Ο χρόνος έδειξε πως το ένστικτο μου με έφερε εδώ που είμαι, τα τραγούδια μου να αντέχουν  στον χρόνο».

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής είπε πως έχει να αναμετρηθεί μόνο με τον εαυτό του και ανέφερε πως όλοι μας αυτό θα πρέπει να κάνουμε.

«Όταν με ρωτάνε τι είναι ζωή, εγώ λέω πως είναι ο αγώνας με το μέσα μας. Τα πράγματά έρχονται μόνα τους εκεί που πρέπει να έρθουν. Είμαι πάνω στο αντικείμενο μου και δουλεύω πολύ περισσότερο από πριν. Θεωρώ τα πράγματα δεν αλλάζουν αλλά εξελίσσονται. Τρόμο δεν έχω, φόβο έχω κάποιές φορές».

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είπε πως η πηγή έμπνευσης του είναι προς καθημερινή αναζήτηση.

«Πορεύομαι στη ζωή με το τι μπορώ να κάνω κάθε μέρα. Τη ζωή μου τη ζω με την  αλήθεια και το δίκαιο. Αυτά με διακρίνουν. Η αλήθεια πάει μπροστά τον κόσμο».

Η καλοκαιρινή περιοδεία του Γιώργου Μαζωνάκη έχει ήδη ξεκινήσει από τη Νίκαια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Νομίζω ότι έχει κλείσει ο κύκλος του Survivor»

Her News

Έλεος: Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης κάνουν πρεμιέρα στο Mega την Τρίτη 24 Ιανουαρίου

Her News b

Δήμος Αναστασιάδης: Αποκάλυψε πως έγραψε το “Μη χανόμαστε” και τις “Τάσεις Καταστροφής”

Her News b