HerNews.gr
LIFESTYLE Μόδα

Οι Γαλλίδες λανσάρουν το πρώτο φθινοπωρινό πανωφόρι της γκαρνταρόμπας μας

Η μεταβολή θερμοκρασίας από τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου, μέχρι τις πρώτες του Σεπτέμβρη έχει γίνει αρκετά αισθητή, κάνοντάς μας να σκεφτούμε το πανωφόρι, για τις βραδινές κυρίως, εξόδους μας.

Μέχρι πέρσι, τα τζιν μπουφάν και τα μεσάτα σακάκια, ανήκαν στις πρώτες επιλογές για το φθινοπωρινό μας πανωφόρι. Φέτος η μόδα, φέρνει κάτι από τα παλιά και συγκεκριμένα τις cardigan. Οι ζακέτες λοιπόν.

Μαλακό ύφασμα, ευκολοφόρετο και all time classic. Η αλήθεια είναι ότι είχαν ξεχαστεί μιας και θεωρούνταν ένα basic κομμάτι, τώρα όμως, επιστρέφουν πιο ανανεωμένες από ποτέ και συντροφεύουν όλα τα είδη ντυσίματος, όλων των ωρών.

Τις ανέδειξαν οι Γαλλίδες fashionistas του Instagram. Τις προτιμούν σε neutral αποχρώσεις που συνδυάζονται με όλα αλλά δημιουργούν και ενδιαφέροντα tonal looks, ενώ πάντα υπάρχουν οι παστέλ εκδοχές που ζωντανεύουν το ντύσιμο.

Φορέστε την ζακέτα σαν πανωφόρι, πάνω από φορέματα ή casual looks με τζιν και τοπ και αργότερα σαν μπλούζα, με τα χαμηλότερα κουμπιά ανοιγμένα για περισσότερο ενδιαφέρον.

Αργότερα, θα τη φορέσετε με πουκάμισο με γιακά, σε ένα granny chic look ή πάνω από λεπτά τοπ με ψηλό λαιμό.

Εδώ σας μιλάει μια λάτρης της ζακέτας ως πανωφόρι και αν έχετε ακόμη δεύτερη σκέψη σχετικά με τα cardigans σκεφτείτε το πόσο άνετες είναι, πόσο ζεστά μπορείτε να νιώσετε μέσα σε αυτές και εν τέλει πόσα διαφορετικά μήκη μπορούν να πάρουν.

Μια μακριά ζακέτα μπορεί να μπει μέσα από το παντελόνι ή να δεθεί στο μπροστινό της μέρος. Μια αρκετά κοντή, λειτουργεί από μόνη της ως μπλούζα, ενώ τέλος μια μακρυμάνικη μπορεί να μετατραπεί σε ζακέτα 3/4 απλά ανασηκώνοντας τα μανίκια.

Ας δούμε παρακάτω μερικές επιλογές:

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Monikh (@monikh)

Νεότερα Άρθρα

Swarovski: Φέρνει την έκθεση ορόσημο της Βιέννης «Masters of Light» στη Σαγκάη

HerNews ka

Τα χρώματα που θα φορέσουμε το φθινόπωρο του 2023

Her News

Φλοράλ: Μπορούν να φορεθούν το φθινόπωρο;

HerNewskl