HerNews.gr
CELEBRITIES

Μπέσσυ Μάλφα: ” Έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει”

Μπέσσυ Μάλφα-hernews

Η Μπέσσυ Μάλφα πήρε ενεργά θέση για το κίνημα #Meetoo που αφορά τον χώρο του θεάτρου.

Η Μπέσσυ Μάλφα μίλησε για τις συμπεριφορές στο θέατρο

Καλεσμένη στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος”, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη δική της εμπειρία. Η ίδια τόνισε χαρακτηριστικά πως έθετε τα όρια της με τον δικό της τρόπο, αναφέροντας πως:

Είχα την τύχη να μου συμβεί πολύ νωρίς η συνεργασία μου με αυτούς τους ανθρώπους, όπου δεν υπήρχε πρόβλημα. Τότε δεν είχαμε ακούσει κάτι. Εγώ είχα μόνο συμπεριφορές με τις οποίες δεν συμφωνούσα αλλά έβαζα τα όριά μου με έναν τρόπο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η υπέρβαση εξουσίας, που μπορεί να αλλοιώσει τον άνθρωπο κι εκεί είναι το μεγάλο ερώτημα. Θέλει να είσαι έξυπνος και καλός ταυτόχρονα στο να το χειριστείς”.

Μπέσσυ Μάλφα-hernews

Όταν ρωτήθηκε από τους παρουσιαστές αν θα συνεργαζόταν ξανά μαζί τους, η Μπέσσυ Μαλφά δε μπόρεσε να μην απαντήσει ότι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι θα αποσυρθούν, όπως και να έχει από τον χώρο του θέατρο. Πιο συγκεκριμένα είπε ότι  “αυτοί οι άνθρωποι θα αποσυρθούν ούτως ή άλλως. Δε νομίζω ότι ο χώρος θα αντέξει. Αρνούμαι να μιλήσω για συναδέλφους. Τους αγαπώ, να είναι καλά κι αν έχουν παραβατική συμπεριφορά, υπάρχουν νόμοι, θα πληρώσουν και δεν το κρίνω. Εγώ ότι κάνω είναι με τη στάση και με το προφίλ μου. Δε νομίζω ότι θα συνεργαζόμουν μαζί τους αλλά ποτέ μην λες ποτέ“.

Στην ερώτηση αν έχει πέσει η ίδια θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς, η ίδια εξομολογήθηκε πως αν και έχει δεχθεί τέτοιου είδους άσχημες συμπεριφορές, η Μπέσσυ Μάλφα αποφάσισε να τις αντιμετωπίσει με τον δικό της τρόπο.

Μπέσσυ Μάλφα-hernews

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως “έχω δεχτεί κακοποιητικές συμπεριφορές και τις έχω αντιμετωπίσει με τον δικό μου τρόπο. Πρόκειται για συναδέλφους και όχι άνδρες, αλλά γυναίκες. Εμείς οι γυναίκες επειδή μεγαλώνουμε αγόρια πρέπει να προσέχουμε κάποια πράγματα”.

Νεότερα Άρθρα

Ναταλία Γερμανού: “Είναι αναπόφευκτο, όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος πρώην θα υπάρχει” 

HerNewskl

Josephine: “Ο κορονοϊός βρήκε και εμένα. Ευτυχώς έχω τριπλά εμβολιαστεί”

HerNewskl

Good Job Nicky: « Είμαι άνθρωπος της σχέσης. Θέλω σαν τρελός να κάνω οικογένεια»

Her News