HerNews.gr
CELEBRITIES

Ναταλία Γερμανού: “Είναι αναπόφευκτο, όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος πρώην θα υπάρχει” 

Ναταλία Γερμανού-hernews

H Ναταλία Γερμανού μίλησε ανοιχτά.

Καλεσμένη στην επίσημη πρεμιέρα μιας παιδικής ταινίας, ήταν η Ναταλία Γερμανού, θέλησε να μιλήσει για την εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να αποκαλύψει για τα τηλεοπτικά της σχέδια για το μέλλον, λέγοντας πως:

“Ίσως προκύψει και κάτι άλλο στο δεύτερο μισό της σεζόν ίσως και όχι. Μπορεί να παραμείνω στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Δεν έχουν γίνει συζητήσεις αναλυτικές, βολιδοσκοπιστικές ναι. Μια μουσική εκπομπή είναι πάντα καλοδεχούμενη γιατί αγαπάω πάρα πολύ τη μουσική”.

Ναταλία Γερμανού-hernews

Παράλληλα, οι φήμες σχετικά με αυτούς που θα συμμετάσχουν στο νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor, είναι πολλές και η Ναταλία Γερμανού σπεύδει να απαντήσει σε αυτές, λέγοντας πως:

“Εγώ αν πήγαινα στο Survivor θα την κατέστρεφα την παραγωγή, θα με έβαζαν στην πρώτη βάρκα και θα με γύρναγαν πίσω. Στην ηλικία που είμαι τα χρήματα νομίζω ότι δεν είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι όταν αποφασίζω να πω ένα “ναι” ή “όχι””.

Η Ναταλία Γερμανού απάντησε σχετικά με τους πρώην της. 

Αναφερόμενη στον πρώην σύντροφο της Θάνος Τζανή και στη νύξη  που είχε κάνει η ίδια δημόσια σε αυτόν, η Ναταλία Γερμανού δεν έκρυψε τίποτα. 

Ναταλία Γερμανού-hernews

Μάλιστα, δε μάσησε τα λόγια της και είπε ανοιχτά πως “απλώς αναρωτήθηκα για ποιον λόγο να μου κρατάει κακία. Δεν είναι τολμηρό να βγάζω πρώην συντρόφους μου στην εκπομπή. Είναι αναπόφευκτο, όπου σταθείς και όπου βρεθείς κάποιος θα υπάρχει”. 

Ωστόσο, η Ναταλία Γερμανού κρατάει φιλικές σχέσεις με κάποιους από τους πρώην σύντροφους της. Ένας από αυτούς είναι και ο Πέτρος Ίμβριος. 

Επίσης, παλαιότερα ο ίδιος ο Πέτρος Ίμβριος είχε δηλώσει σε εκπομπή χαρακτηριστικά πως  “από το 1996 που γνώρισα τη Ναταλία έχουμε καλές σχέσεις, ακόμα και μετά το χωρισμό είχαμε”. 

 

 

 

Νεότερα Άρθρα

Κατσούλης για Παναγιωτόπουλο: “Τι έπαθε ο Στάθης; Τι λέτε μωρέ; Πλάκα κάνετε τώρα”

HerNewskl

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια σχέσης

Her News

Boy George: Στάζει δηλητήριο γιατί η Βικτόρια Μπέκαμ επιβιβάστηκε πρώτη στο αεροπλάνο

Her News