HerNews.gr
Social News

Jennifer Lopez: Η τρυφερή έκπληξη από τον Ben Affleck- Valentine’s Day!

Jennifer Lopez-hernews

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck ζουν στο έπακρο τον έρωτα τους και δε θέλουν να το κρύψουν.

Το διάσημο ζευγάρι περνάει στιγμές απόλυτης ευτυχίας μετά την επανασύνδεση τους που έγινε το 2020. Η Jlo είχε χωρίσει με τον Ben Affleck το 2004. Mε αφορμή, λοιπόν, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Jennifer Lopez αποκάλυψε το δώρο που της έκανε.

Η Lopez μιλώντας για το βίντεο, σχολίασε πως «είναι πολύ προσωπικό» και  δεν προτίθεται να το μοιραστεί δημόσια, ενώ άφησε να εννοηθεί πως ετοιμάζεται να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον αγαπημένο της με μια σπέσιαλ βραδιά για τους δυο τους.

Εκείνος της έκανε έκπληξη ένα τρυφερό προσωποποιημένο μουσικό βίντεο με φόντο το τραγούδι της “On My Way”. To βίντεο έχει διάρκεια 4 λεπτών και παρουσιάζονται οι ομορφότερες στιγμές-ορόσημο από τη σχέση τους 2002-2004 μαζί με το βιντεοκλίπ του τραγουδιού. 

Jennifer Lopez-hernews

Μάλιστα, εκείνη εξομολογήθηκε πως:

“Καθώς το παρακολουθούσα δεν μπορούσα να μη σκεφτώ ότι το ταξίδι της αληθινής αγάπης περιλαμβάνει αναπάντεχες ανατροπές αλλά αν είναι αληθινό τότε πραγματικά μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Πραγματικά, μου έλιωσε την καρδιά”. 

Jennifer Lopez-hernews

H Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είναι ένα από τα ζευγάρια της showbiz που δεν κρύβουν τον έρωτά τους. Τρυφερά ενσταντανέ και δηλώσεις αγάπης συνοδεύουν διαρκώς το ζευγάρι που επανασυνδέθηκε το 2020, μετά τον χωρισμό του το 2004, και με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η σταρ αποκάλυψε το δώρο – έκπληξη από τον σύντροφό της. 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους

Her News

Άννα Βίσση: Τραγουδάει με τα εγγόνια της στη σκηνή και συγκινεί – Δείτε το βίντεο

HerNews ka

WhatsApp: Πως μπορείς να δεις ένα μήνυμα που έχει διαγράψει ο αποστολέας

Her News