HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου”

Ανδρέας Μικρούτσικος-hernews

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε για όλα χωρίς να κρύψει τίποτα.

Καλεσμένος στην εκπομπή  του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night show”, ο διάσημος παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη, μιλώντας για τον Μεγάλο Αδερφό.

Ανδρέας Μικρούτσικος-hernews

Φυσικά, δε μπορούσε να μην αναφερθεί στα σχόλια που έχει δεχθεί ανά διαστήματα λόγω της εποχής. Αρχικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε τη γνωριμία που είχε με την Έλενα Μαστραγγελή. Έτσι, ανέφερε πως: 

“Την Έλενα την ήξερα από τη Μήλο όπου και την έβλεπα. Διεύθυνε ένα μαγαζί εκεί και την έβλεπα και μου άρεσε εξ αποστάσεως. Κάποια στιγμή τότε που ήταν ακόμη παντρεμένη, μου είχε κάνει εντύπωση η κορούλα της η οποία ήταν μικρογραφία της. Ήταν τόσο ίδιες Είχε έρθει η κορούλα της να της δώσω ένα αυτόγραφο και τώρα η κόρη της είναι 23 χρονών και την βλέπω και την θυμάμαι πως ήταν μικρούλα”.

Όσο για την εποχή του Big Brother, ο παρουσιαστής τόνισε πως έχει αισθανθεί πολλές φορές αδικημένος. Παρόλα αυτά, μια τέτοια επαγγελματική κίνηση ήταν αρκετά καινοτόμα για την τοτε εποχή. Επίσης, προσέθεσε ότι:

 “Έχω υπάρξει πολλές φορές αιχμή του δόρατος στον ανταγωνισμό των καναλιών κι οι από εκεί, αν έχουν και κομμάτι του Τύπου, σε χτυπούν αλύπητα. Όταν έκανα το Big Brother, ήταν πρωτοπόρο, με την έννοια ότι ήταν πειραματικό, μια πρόκληση για την κοινωνία. Ότι θα τα δείχνουμε όλα ενώ η κοινωνίας μας είναι διάτρητη. Κατηγορώ ευθέως τον ΑΝΤ1 ότι με άφησε να φάω όλο αυτό το βάρος επάνω μου. Έβγαινα εγώ κι έτρωγα το ξύλο”.

Ανδρέας Μικρούτσικος-hernews

“Δεν μπορείς να φανταστείς τι έβλεπα. Ο Τύπος με είχε σχεδόν εγκληματία. Είχε βγει η πιο έγκριτη εφημερίδα κι έλεγε “Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Ελλάδα, το φάντασμα του “Big Brother””, αυτό ήταν πρωτοσέλιδο. Έτσι ξεκινά το κομμουνιστικό μανιφέστο. Έχω φάει τέτοιο ξύλο τέτοιου τύπου αλλά και παράφρασης. Πήγαινα να πάρω τσιγάρα στο περίπτερο. “Έδειρε τη γυναίκα του στην Πάτρα” έγραφε πρωτοσέλιδο, δεν το έχω κάνει ποτέ”.

Νεότερα Άρθρα

Σίσσυ Χρηστίδου για το διαζύγιο με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Αποφάσισα ότι δε θα φοβηθώ άλλο.Δε φοβάμαι τίποτα πια»

HerNews ka

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Maestro» – Η πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

HerNews ka

Παντελής Τουτουντζής: «Ένα ομόφυλο ζευγάρι βγάζει εξίσου ευτυχισμένα παιδιά με ένα ετερόφυλο»

Her News