HerNews.gr
Fitness

Έξοδο μετά το γυμναστήριο: Όλα όσα θα χρειαστείς μαζί σου

gym

Έχεις κανονίσει έξοδο μετά το γυμναστήριο και θέλεις να νιώθεις καθαρή και φρέσκια;

Πολλές φορές κανονίζουμε κάποια έξοδο, αλλά ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να παραλείψουμε την προγραμματισμένη μας άσκηση. Πως μπορούμε λοιπόν μετά το γυμναστήριο να αισθανόμαστε καθαρές και φρέσκιες; Αν έχεις μαζί σου τα παρακάτω προιόντα, θα μυρίζεις υπέροχα, ακόμα και μετά από έντονη άσκηση

Σαπούνι προσώπου & ενυδατική κρέμα

Αυτά είναι τα δυο προϊόντα που δεν πρέπει να παραλείπετε. Μετά τη γυμναστική και καθώς θα έχετε ιδρώσει, είναι πολύ σημαντικό να πλύνετε το πρόσωπό σας με το σαπούνι που χρησιμοποιείτε στην ρουτίνα σας, να ταμπονάρετε καλά με χαρτί (αποφύγετε τις πετσέτες) και να εφαρμόσετε την ενυδατική σας. Το πρόσωπό σας θα ακτινοβολεί και επίσης θα δεχτεί πιο εύκολα τυχόν μακιγιάζ.

gel

Αφρόλουτρο.. με άρωμα 

Όλα τα γυμναστήρια, από τα πιο μεγάλα μέχρι τα μικρά-τύπου personal διαθέτουν μια ντουζιέρα. Μετά τη γυμναστική σας λοιπόν, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι ένα γρήγορο έστω ντουζάκι. Φροντίστε να έχετε μαζί σας ένα ζευγάρι σαγιονάρες για να πατήσετε άφοβα στο ντουζ, μια πετσέτα σώματος, ένα αφρόλουτρο (ιδανικά σε συσκευασία ταξιδίου για να μην κουβαλάτε βάρος) και βέβαια αποσμητικό. Θα νιώσετε αμέσως ανανεωμένη και ξεκούραστη .

spray

Dry Shampoo

Αν έχετε κάνει αερόβια άσκηση, το πιθανότερο είναι να έχετε ιδρώσει «από την κορυφή μέχρι τα νύχια» κυριολεκτικά. Καθώς το λούσιμο των μαλλιών είναι για τις περισσότερες από εμάς χρονοβόρα υπόθεση στην οποία πρέπει να κουβαλήσετε εκτός των άλλων σαμπουάν, μαλακτικές, λάδια, χτένες και να σας περισσέψει κι ένα 20’ για στέγνωμα, αυτό που προτείνουμε είναι το ξηρό σαμπουάν (dry shampoo). Κυκλοφορούν στην αγορά πολλών ειδών και για όλους τους τύπους μαλλιών. Τα βήματα είναι απλά: αρχικά στεγνώνετε τις ρίζες με το πιστολάκι σε χαμηλή ένταση και θερμοκρασία και στη συνέχεια ψεκάζετε από απόσταση με το ξηρό σαμπουάν το οποίο απορροφά την όποια λιπαρότητα, μυρίζει φρεσκάδα και δίνει ωραίο όγκο στα μαλλιά σας. Βέβαια, τα μαλλιά θα πρέπει να είναι καθαρά και λουσμένα και να έχετε απλώς ιδρώσει… αν είναι η μέρα σας για λούσιμο, καλό θα ήταν να μην το παρακάμψετε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πως θα κάνεις comeback στη γυμναστική μετά τις διακοπές

Her News

Πώς θα καταλάβετε ότι έχετε έλλειψη σε βιταμίνες

Her News

Μπαχαρικά που καίνε το λίπος

Her News