HerNews.gr
NEWS Social News

Μαρία Ηλιάκη: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Με μια γλυκιά και συγκινητική ανάρτηση κειμένου συνόδευσε την φωτογραφία της στο Instagram η Μαρία Ηλιάκη ανακοινώνοντας ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται η ίδια με φουσκωμένη κοιλίτσα, φανερώνοντας ότι διανύει την πιο γλυκιά περίοδο στη ζωή της, εκείνη της εγκυμοσύνης. Με μια απλή, ουσιώδη και φωτογραφία που αποσπά σεβασμό, είναι ντυμένη σε λευκές αποχρώσεις και η κοιλιά της τονίζεται τόσο απαλά και με φροντίδα, αποκαλύπτοντας το θαύμα της φύσης.

Η ίδια έχει μετακομίσει μαζί με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη στην Ελβετία, καθώς εκείνος εργάζεται εκεί ως γυναικολόγος. Η Μαρία, επέλεξε ν’ ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. 

Συγκεκριμένα έγραψε:

“Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ό,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπώ» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστώ» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…”.

Η άλλη όψη του νομίσματος στους καιρούς που ζούμε

Η καραντίνα που βιώνουμε aka το 3ο lockdown μόλις έγινε λίγο πιο ”μαλακό” μιας και οι ειδήσεις που λαμβάνουμε είναι χαρμόσυνα μηνύματα ελπίδας και αισιοδοξίας. Η αγάπη νικά και η ζωή το αποδεικνύει. Εμείς ευχόμαστε στην Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη με το καλό!

 

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αφοπλιστική απάντηση στις φήμες περί χωρισμού

HerNewskl

Πετρετζίκης: Η απάντηση στην Μπαρμπαρίγου για την κλεμμένη συνταγή

Her News b

Snik: Έσβησε τις φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Her News b