HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Η beauty σειρά λανσαρίστηκε και επίσημα! – Όλα τα προϊόντα κάτω από $30

Rhode

Η Hailey Bieber πήρε μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της και κυρίως για την επαγγελματική της πορεία.

Hailey Bieber

Πιο συγκεκριμενα η ίδια λάνσαρε τη δική της beauty σειρά με το όνομα “RHODE”. H Hailey Bieber δείχνει με κάθε τρόπο την αδυναμία που έχει στα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης και ειδικά μέσα από τα προσωπικά της social media.

Η σειρά συμπεριλαμβάνει από προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος, για τον καθαρισμό του προσώπου, ενυδατικές αλλά και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Και άλλες celebrities έχουν δικές τους beauty σειρές, όπου ανάμεσα σε αυτές είναι η Victoria Beckham, η Jennifer Lopez, η Rihanna και η Selena Gomez.

Mε μια μοναδική δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό της εταιρείας της, έγραψε ότι:

“Τα προϊόντα μας αφορούν την περιποίηση της επιδερμίδας. Οι φόρμουλες θρέφουν τον φραγμό της για να χαρίσουν αμέσως δροσερή υφή στο δέρμα. Επίσης βελτιώνουν την όψη και την αίσθηση της με την πάροδο του χρόνου.Δουλεύουμε με μια ομάδα δερματολόγων και χημικών για βεβαιωθούμε ότι κάθε προϊόν rhode αποκαθιστά, προστατεύει και θρέφει το δέρμα σας.

Rhode

Οι φόρμουλες by Hailey Bieber χρησιμοποιούν μόνο συστατικά υψηλής απόδοσης. Το κάθε προϊον έχει το δικό του στόχο. Σχεδιασμένα για ευαίσθητα δέρματα και κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, είμαστε vegan, χωρίς γλουτένη και διατίθενται και χωρίς άρωμα. όλα τα προϊόντα μας είναι κάτω από $30″.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

View this post on Instagram

 

A post shared by rhode skin (@rhode)

 Aκολουθήστε μας στo Google News 

Νεότερα Άρθρα

Conditioner: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουμε στην εφαρμογή του!

HerNewskl

Selena Gomez: Μας έδειξε την hot τάση στο φθινοπωρινό μανικιούρ!

HerNewskl

Parabens: Όσα πρέπει να ξέρετε για τις επιπτώσεις στα μαλλιά

HerNewskl