HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Τριαντάφυλλος κατά Κατερίνας Καινούργιου – «Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί;»

Ο Τριαντάφυλλος απάντησε στο Open Weekend και στην Πένυ Καβέτσου για την ενόχληση που ένιωσε με την Κατερίνα Καινούργιου…

«Δεν έβρισα ποτέ την Κατερίνα… Αν το θεωρεί βρισιά τι να κάνω; Φιλιά πολλά, φιλάκια πες της. Όταν κάποιος τραγουδά και την επόμενη ημέρα λέει τραγούδησε «Ρέμο ή Ρουβά» κι έφυγε. Δεν γράφουν ποτέ αυτό το πράγμα κι έγραψε τραγούδησαν Τριαντάφυλλο κι έφυγαν. Εγώ τι φταίω σε αυτό; Τι δουλειά έχουν να γράψουν το όνομά μου; Για ποιο λόγο; Γιατί γράφεις το όνομά μου κορίτσι μου πρωί πρωί; Δεν ξέρω αν είναι επίτηδες, αλλά γιατί να γράψεις εμένα; Τι είπα π…ς; Αυτή είναι κακιά λέξη; Βάλε λεξιλόγιο να δεις τι είναι π…α. Δεν βρίζω, είπα μην λέτε μ…ς. Γενικά είμαι ο εαυτός μου κι όταν έχω κάτι να πω θα το πω και δεν με νοιάζει η καριέρα μου. Θέλω αυτό που νιώθω να το λέω και να μην το κρατώ μέσα μου, κατάλαβες;» δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.

Τι απάντησε για το ενδεχόμενο να λάβει μέρος ο Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος) στο Survivor All Star; «Μακάρι να λάβει μέρος. Αν έχει κι ειδική μεταχείριση από την παραγωγή, είναι μάγκας τεράστιος».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καίτη Γαρμπή: «Ο Αντώνης Ρέμος σέβεται τον συνάδελφο. Τον βάζει σε θέση ίσως και καλύτερη από τη δική του»

Her News

Θοδωρής Μαραντίνης χείμαρρος για τη Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω δώσει 173.568 ευρώ. Αυτοκίνητο δεν έχω πάρει εγώ 80.000 ευρώ. Η Σίσσυ έχει πάρει…»

HerNews ka

Γιάννης Στάνκογλου: «Από Αθήνα πήγα Θεσσαλονίκη και την βρήκα με άλλον σε ραντεβού»

HerNews ka