HerNews.gr
Διεθνή

NASA: Θα πραγματοποιήσει την πρώτη δημόσια συνάντηση για τη μελέτη των UFO

Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που διορίστηκε από τη NASA πέρυσι για τη διερεύνηση «αγνώστων εναέριων φαινομένων», τα οποία συχνά αναφέρονται ως UFO, έχει προγραμματιστεί να έχει την εναρκτήρια δημόσια συνεδρίαση της την Τετάρτη.

Το πάνελ αποτελείται από 16 μέλη με διαφορετικά υπόβαθρα σε τομείς όπως η φυσική και η αστροβιολογία. Αναλύουν θεάσεις UFO και δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από μη στρατιωτικές κυβερνητικές και εμπορικές πηγές.

Αυτή η συνάντηση, διάρκειας τεσσάρων ωρών, θα χρησιμεύσει ως τελικές συζητήσεις του πάνελ πριν δημοσιεύσει μια έκθεση το προσεχές καλοκαίρι, όπως ανέφερε η NASA κατά την ανακοίνωση της εκδήλωσης.

Η πρώτη επίσημη έρευνα για το θέμα

Η ίδρυση της επιτροπής σηματοδοτεί την πρώτη επίσημη έρευνα που διενεργήθηκε από την αμερικανική διαστημική υπηρεσία για ένα θέμα που κάποτε χειριζόταν αποκλειστικά από τις στρατιωτικές αρχές και τις αρχές εθνικής ασφάλειας, καλυμμένο με μυστικότητα.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η έρευνα της NASA διαφέρει από μια πρόσφατα καθιερωμένη εξέταση αγνώστων εναέριων φαινομένων (UAPs) υπό την ηγεσία του Πενταγώνου. Αυτά τα UAP έχουν τεκμηριωθεί τα τελευταία χρόνια από στρατιωτικούς πιλότους και έχουν μελετηθεί από αξιωματούχους άμυνας και πληροφοριών των ΗΠΑ.

Τόσο οι πρωτοβουλίες της NASA όσο και του Πενταγώνου , αν και υπόκεινται σε κάποιο επίπεδο δημόσιου ελέγχου, σηματοδοτούν μια σημαντική αλλαγή στην προσέγγιση της κυβέρνησης.

Για δεκαετίες, η κυβέρνηση είχε απορρίψει, απαξιώσει και απέφευγε αναφορές για αγνώστων στοιχείων ιπτάμενων αντικειμένων (UFO) που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1940. Οι ταυτόχρονες προσπάθειες της NASA και του Πενταγώνου υπογραμμίζουν αυτό το σημείο καμπής.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σον Πεν – Μπεν Στίλερ: Προσωπικές κυρώσεις από τη Ρωσία – Τους απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα

Her News b

Linda Evangelista: H iconic εμφάνιση της στο εξώφυλλο του V Magazine

HerNewskl

Γαλλία: Σφοδρές αντιδράσεις για την 20χρονη νικήτρια των καλλιστείων επειδή έχει… κοντά μαλλιά

HerNews ka