HerNews.gr
Travel & more Ψυχαγωγία

Netflix: Όταν το Malcolm & Marie αποδομεί έναν ερωτικό τσακωμό

Μόνο που, πίσω από τη λεζάντα του τσακωμού, σου έχει εξηγήσεις για τα πάντα. Από το τί σημαίνει το ‘’τι έχεις’’, μέχρι το ‘’είσαι εγωίστρια’’. Και όλο αυτό ο Malcolm & η Marie το ερμηνεύουν μέσα από soul μουσικές, τρώγοντας mac ‘n cheese.

Αυτή η κατάσταση που είσαι σε σχέση, περνάς πολύ ωραία, μέσα από τη διάρκειά της ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, εξελίσσεσαι μαζί με τον άλλο και ωριμάζεις μέσα από στάδια.. ΑΛΛΑ! Αυτό το αλλά ερμηνεύουν οι Τζον Ντέιβιντ Γουάσινγκτον και τη Ζεντάγια aka Malcolm & Marie. Το αλλά που εισέρχεται όταν κρατάς πράγματα μέσα σου που δεν λες, βλέπεις συμπεριφορές και τις προσπερνάς μέχρι που σε χτυπάνε στη δομή της σχέσης.

Ξεκινώντας, η ταινία σε βάζει αμέσως στο κλίμα, παρουσιάζοντας τον Μάλκολμ ως σκηνοθέτη και την Μαρί ως μοντέλο. Γυρίζουν σπίτι το βράδυ μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του. Εκείνος το γιορτάζει, εκείνη όχι. Εκείνος χορεύει και πίνει και εκείνη θέλει απλά να του μαγειρέψει και να ξαπλώσει.

Φαινομενικά, γιατί ουσιαστικά, αφού την ρωτήσει τι έχει ξετυλίγεται το νήμα. Δεν κάνω άλλο σπόιλ της ταινίας, αλλά ομολογώ ότι αυτό το τι έχεις που είναι η εναρκτήριος γραμμή, καταλήγει να πηγαίνει σε δρόμους διακλαδωτικούς, περνώντας από συζητήσεις και σκέψεις των δυο ηρώων για τη σχέση τους.

MALCOLM & MARIE (L-R): JOHN DAVID WASHINGTON as MALCOLM, ZENDAYA as MARIE. DOMINIC MILLER/NETFLIX © 2021
Επαγγελματικές, προσωπικές ζήλειες, αγάπη και εγωισμός, λάθη και σωστά.

Όλα τίθενται στο τραπέζι και παρουσιάζονται από τη ματιά του Σαμ Λέβινσον, σκηνοθέτη και σεναριογράφου. Ολόκληρος ο καβγάς διαδραματίζεται μέσα σε ένα βράδυ.

Υπάρχει αρχή, μέση και τέλος.

Αρχή του διαπληκτισμού, κορυφώσεις και αποκαλύψεις και καθάριο ή καλύτερα αληθινό τέλος. Μιας και ας μη γελιόμαστε, μόλις δείτε το τέλος (αν δεν το έχετε ήδη δει) θ’ ανακαλύψετε πτυχές και τέλη δικών σας τσακωμών.

Ο Μάλκολμ και η Μαρί ήρθαν να δείξουν ότι τα λόγια ενός τσακωμού κρύβουν πολλά πίσω τους, αρκεί οι συνομιλητές – σύντροφοι να θέλουν να τα ξεψαχνίσουν. Και αν το κάνουν θα βρουν αιτίες και πηγές των προβλημάτων που ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν.

Όλα είναι εδώ αρκεί να θες να τα δεις. Μια σχέση δεν προχωράει μόνο με στεγανά, κατηγορίες και φαινομενικά λάθη.

Και το Malcolm & Marie απέδειξε ότι, όταν ένας τσακωμός ξεκινάει με έντονο χτύπημα του βουτύρου για να λιώσει στα μακαρόνια με τυρί.. τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Αντέχεις ν’ αντιμετωπίσεις τον εαυτό σου μέσω του συντρόφου σου; Δες την ταινία και η απάντηση θα έρθει από μόνη της.

 

 

Νεότερα Άρθρα

«Tη Μέρα που Πήρα τα Βουνά» – Το best seller της Κατερίνας Μανανεδάκη που αγαπήσαμε

Her News

Luckiest Girl Alive: Η Mila Kunis καθηλώνει στο νέο θρίλερ του Netflix

Her News

«Your place or mine»: Η νέα ρομαντική κομεντί του Νetflix με πρωταγωνιστές τη Ριζ Γουίδερσπουν και τον Άστον Κούτσερ

Her News