HerNews.gr
Διεθνή

Η Britney Spears ποζάρει εντελώς γυμνή στην παραλία αφού αποκάλυψε ότι της φέρνει «χαρά»

Η Britney Spears μοιράστηκε μια αποπνικτική φωτογραφία της να ποζάρει γυμνή ενώ βρισκόταν στην παραλία στο Instagram την Πέμπτη.

Στο στιγμιότυπο, το οποίο δεν είχε λεζάντα, η τραγουδίστρια φαίνεται να στέκεται με γυμνή την πλάτη της προς την κάμερα καθώς καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της.

Η Britney Spears η οποία συχνά δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, φόρεσε τις ξανθές της τρέσες και φαινόταν να είναι χωρίς μακιγιάζ για την περιστασιακή φωτογράφιση στην παραλία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Αν και δεν είναι σαφές ποιος τράβηξε τη φωτογραφία, η σκιά ενός ατόμου φαίνεται στην άμμο.

Στα νέα απομνημονεύματα της βραβευμένης με Grammy, «The Woman in Me», εξήγησε γιατί ποζάρει συχνά γυμνή αφού πέρασε 13 χρόνια κολλημένη σε συντηρητή.

«Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν γιατί μου αρέσει να φωτογραφίζω τον εαυτό μου γυμνό ή με καινούργια φορέματα», έγραψε η τραγουδίστρια του «Gimme More» στο βιβλίο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις.Η Britney Spears ξαπλωμένη στο κρεβάτι γυμνή.

«Αλλά νομίζω ότι αν είχαν  φωτογραφηθεί από άλλους χιλιάδες φορές, είχαν παρακινηθεί και ποζάρουν για την έγκριση των άλλων, θα καταλάβαιναν ότι χαίρομαι πολύ όταν ποζάρω με τον τρόπο που νιώθω σέξι και βγάζω τη δική μου φωτογραφία, κάνοντας ό,τι θέλω με αυτό».

Ο πατέρας της Spears, Jamie Spears, διαχειρίστηκε σχεδόν κάθε πτυχή της ζωής της από το 2008 έως το 2021, όταν τελικά απέκτησε τον πλήρη έλεγχο των δικών της λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εξώφυλλο "The Woman in Me".

Έκτοτε, έχει δημοσιεύσει συχνά περιεχόμενο που προκαλεί, προς μεγάλη απογοήτευση των αποξενωμένων γιων της.

Πέρυσι, ο 17χρονος γιος της, Jayden James Federline, είπε στο ITV του Ηνωμένου Βασιλείου ότι νόμιζε ότι η μαμά του δημοσίευε γυμνές φωτογραφίες για «προσοχή».

«Αυτό συνεχίζεται για χρόνια, χρόνια και χρόνια, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό να μην σταματήσει ποτέ πραγματικά», είπε ο έφηβος.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Τώρα μπορείτε να έχετε ένα βιβλίο με όλα τα ρούχα της Margot Robbie για το Barbie Tour

HerNews ka

Τζέισον Μομόα: Γδύθηκε στο στούντιο! – (VIDEO)

Her News b

Ισραήλ: Η Χαμάς αρνείται ότι οι μαχητές της αποκεφάλισαν παιδιά και βίασαν γυναίκες

HerNews ka