HerNews.gr
Διασκέδαση

Ταινίες της Disney για μικρούς και μεγάλους

Τώρα που τα παιδιά είναι στο σπίτι και το μυαλουδάκι τους έχει «πήξει» από την απομόνωση και την τηλεκπαίδευση το καλύτερο που μπορούμε να τους προσφέρουμε είναι να δούμε μαζί τους μια ταινία. Η Disney έχει φροντίσει να πλημμυρίζουμε με συναισθήματα κάθε φορά που βλέπουμε κάποια ταινία. Είτε είσαι 5 είτε 55 δεν υπάρχει περίπτωση να μην συγκινηθείς, γελάσεις ή προβληματιστείς. 

Ψυχρά και ανάποδα (Frozen) 

Ωδή στην αδελφική αγάπη μεταξύ 2 κοριτσιών. Μια ταινία της Disney που πραγματικά τα έχει όλα. Το τραγούδι “Let it go” της ταινίας Frozen ήταν για εβδομάδες πρώτο στα charts σε πολλές χώρες παγκοσμίων. Θες χιονάνθρωπος να φτιάξεις; 

Toy Story 

Δεν νομίζω πως υπάρχει παιδί που κοιμάται με αρκουδάκι ή έχει κάποιο αγαπημένη παιχνίδι και δεν πιστεύει ότι έχει ψυχή σαν τον σερίφη Γουντι. 

Ηρακλής – Πέρα υπό τον μύθο 

Ο μύθος του Ηρακλή είναι γνωστός σε όλους. Η παιδική ταινία της Disney αποτυπώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αγάπη του Δία στο παιδί του, το «μίσος» του Άδη που έχει τις καλύτερες ατάκες και το πιο καυστικό χιούμορ και φυσικά τον έρωτα του για την Μεγκ! 

 

Ψάχνοντας τον Νέμο 

«Ψαάκι»; Όταν ο μικροσκοπικός Νέμο χάνεται και φτάνει στην άλλη άκρη του Ωκεανού αλλά ο μπαμπάς του δεν τα παρατάει, τότε αρχίζει η περιπέτεια. Γιατί όπως λέει και επιστήθια φίλη «Ντόρι» τι κάνουμε στα δύσκολα; Κολυμπάμε, κολυμπάμε. 

Ο Βασιλιάς των Λιονταριών

Στο μακρινό 1994 «γεννήθηκε» αυτή η ταινία. Ποιος την έχει δει και δεν έχει κλάψει όταν ο Σίμπα χάνει τον μπαμπά του; Ποιος δεν μίσησε θανάσιμα των Σκαρ; Βέβαια όλοι ταυτιστήκαμε όταν είπε την ατάκα «περιστρέφομαι από βλάκες» 

Οι ταινίες της Walt Disney είναι αμέτρητες και πραγματικά διαμάντια. Θα επανέλθουμε σύντομα με κάποιες ακόμα! 

Νεότερα Άρθρα

Eurovision 2023: Η συμμετοχή της Κύπρου με τον Andrew Lambrou και το “Broken Heart” μόλις κυκλοφόρησε!

HerNews ka

Okio MusiCafe MarinaZeas: Το στέκι που φέρνει vibes καλοκαιριού από τα πρώτα cocktails!

Her News b

Victor Vernicos – «What They Say»: Δείτε το Music Video της ελληνικής συμμετοχής στη φετινή Eurovision!

HerNews ka