HerNews.gr
Ζώδια

Ζώδια: Οι προβλέψεις της εβδομάδας

Οι ζωδιακές προβλέψεις της εβδομάδας για το διάστημα 21 Μαρτίου 2021 – 27 Μαρτίου 2021. 

ΚΡΙΟΣ (21 Μαρ-20Απρ)

Έχετε ανάγκη να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας. Φωτίζονται οι διαπροσωπικές σας σχέσεις και κάνετε σχέδια για μια συνεργασία που την κρατάτε κρυφή και πολύ καλά κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ (21 Απρ-20 Μαί )

Υπάρχει ένα έντονο παρασκήνιο πίσω από τη πλάτη σας και οι πολλές αλλαγές σας έχουν βγάλει από τη βολή σας αλλά θα πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να πάτε ένα βήμα παρακάτω και να εξελίξετε τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ (21 Μαί -21 Ιουν)

Σας απασχολεί έντονα ένα μεγαλεπήβολο σχεδιό σας και οι φίλοι είναι αυτοί που σας βοηθούν στο να το πραγματοποιήσετε. Μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και μην τους κάνετε επίθεση γιατί αυτό θα σας κοστίσει αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22 Ιουν-22Ιουλ)

Έχει έρθει η ώρα να καταξιωθείτε στα επαγγελματικά σας και να φανείτε προς τα έξω καθώς το σύμπαν είναι με το μέρος σας. Συνεχίστε να τακτοποιήτε τα οικονομικά σας όπως πολύ καλά το κάνετε αρκετό καιρό τώρα.

ΛΕΩΝ (23 Ιουλ-23 Αυγ)

Και ενώ έχουν έρθει τα πάνω κάτω στη ζωή σας με αλλαγές που σας έχουν ξεβολέψει και έχετε βγει έξω από τα νερά σας. Ένα ονειρό σας πραγματοποιείτε και φαίνεται προς τα έξω η αξία σας και με ένα τρόπο αναγνωρίζεστε .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (24 Αυγ-22 Σεπ)

Με τα εργασιακά σας να πηγαίνουν κάθε μέρα και καλύτερα ,αρκετά θα είναι τα οφέλη από συνεργασίες και η αυτοπεποίθηση σας θα ανέβει και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Προσοχή μόνο σε τυχόν εξαπατήσεις καθώς ο ποσειδωνας θολώνει το τοπίο και δεν έχετε ξεκάθαρη εικόνα.

ΖΥΓΟΣ ( 23 Σεπ-22 Οκτ)

Οι διαπροσωπικές σας σχέσεις φωτίζονται και έτσι θα πρέπει να ασχοληθείτε έντονα με σχέσεις και συνεργασίες που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Δεν είναι απίθανο να σας προτείνουν μια πολύ ευνοϊκή συνεργασία.

ΣΚOΡΠΙΟΣ (23 Οκτ-22Νοε)

Οι αλλαγές στις σχέσεις και συνεργασίες σας έχουν βγάλει από τη πεπατημένη σας. Μια ευκολία όμως έρχεται από το πουθενά στα εργασιακά σας και η καθημερινότητα σας γίνεται πιο ανάλαφρη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (23 Νοε-21 Δεκ)

Ένα διάστημα που θα χαρείτε θα διασκεδάσετε θα περάσετε όμορφα με τα παιδιά και τον ερωτικό σας σύντροφο. Λίγο μεγαλύτερη προσοχή στο σπίτι σας γιατί υπάρχει κάτι που δεν το βλέπετε ξεκάθαρα .

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκ-21 Ίαν )

Όμορφες στιγμές σας περιμένουν μέσα από το σπίτι σας, όπως επίσης βοήθεια από τους γονείς σας. Έγγραφα και συμβόλαια ευνοούνται. Με προσοχή όμως στο τι υπογράφετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (21 Ίαν -19 Φεβ)

Πολλές και ευχάριστες μετακινήσεις καθώς αρκετά θα είναι τα μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν στο σπιτικό σας και θα σας απασχολήσουν έντονα τα χρήματα που ξοδεύετε για αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ (20 Φεβ-20 Μαρ)

Πολλοί από σας έχετε καταλάβει τις παγίδες που υπάρχουν στο περιβάλλον σας και αυτό σας έχει δημιουργήσει μεγάλη νευρικότητα . Τώρα έχει να αρχίσει να φωτίζεται το οικονομικό σας κομμάτι και θα αρχίσετε να εισπράτετε χρήματα και αυτό να τονώνει την αυτοπεποίθηση σας.

Εύη Κατσέλη – Αστρολόγος 

Νεότερα Άρθρα

Τα ζώδια που θα ήθελες να έχεις για γείτονες

Her News

Ζώδια: Οι προβλέψεις από 16/5 έως 22/5

Her News b

Τα ζώδια που δεν συγχωρούν εύκολα

Her News