HerNews.gr
Αφιερώματα

Αναστασία Ζαννή: Ποια είναι η σοπράνο που θα ψάλλει τον Εθνικό Ύμνο;

Ο εορτασμός των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 έφτασε και μετά την έπαρση της ελληνικής σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης  θα ακολουθήσει η ερμηνεία του Εθνικού Ύμνου απο την Αναστασία Ζαννή. Το πρόγραμμα θα μεταδώσει η ΕΡΤ
Η Αναστασία Ζαννή θα τραγουδήσει τον Ύμνο εις την Ελευθερίαν, μαζί με την στρατιωτική μπάντα που απαρτίζεται απο κορυφαίους μουσικούς. Και όμως σίγουρα δεν γνωρίζεις πολλά για την Αναστασία Ζάννη. Το Fame Story και η καταξίωση στο εξωτερικό είναι μερικοί απο τους στόχους που έχει κατακτήσει η σπουδαία ερμηνεύτρια. 
Όλα όσα αξίζει να ξέρεις για εκείνη
Η Αναστασία Ζαννή ξεκίνησε από το Fame Story

Η Αναστασία Ζαννή έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι, “Fame Story” του ΑΝΤ1 το 2005. Η ίδια συμμετείχει στον ίδιο κύκλο που είχαμε δει για πρώτη φορά και τον Γιώργο Λιανό. Κατάφερε να παραμείνει στο talent show για 2 μήνες και μετά βάδισε στον δρόμο της εξέλιξης της καριέρας της. Παρακάτω μια μικρή γεύση απο την συμμετοχή της στο παιχνίδι:

Έχει εμφανιστεί σε ιστορικούς χώρους

Μια απο τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της, που ξεχωρίζουν ήταν η συναυλία της στο Carnegie Hall στο Μανχάταν που έγινε sold out. Ακόμα έχει ερμηνέυσει στο Athenaeum Theater στο Βουκουρέστι, στο Keyaki Hall στο Τόκιο, στη Ρώμη και στο Θέατρο Παλλάς στην Αθήνα. Ο Ιερός Βράχος της Ακρόπολης ενδέχεται να είναι ο πιο ιστορικός χώρος στην λίστα της καριέρας της.

Μία ταπεινή προσωπικότητα

Μπορεί η πορεία της να είναι αξιοσημείωτη, ωστόσο, η Αναστασία Ζαννή σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν έδωσε να εννοηθεί πως η ταπεινότητα της είναι τεράστια. Σε ερώτηση αν πιστεύει πως κάνει διεθνή καριέρα, η ίδια απάντησε: «Η Μαρία Κάλλας έκανε διεθνή καριέρα. Το ίδιο και η Νανά Μούσχουρη και η Σελίν Ντιόν. Εγώ, απλώς, εκφράζομαι όσο καλύτερα μπορώ». 

Σε επόμενη απάντηση της είχε πει: «Είμαι ρομαντική. Το κοινό μου θέλω να αποτελείται από κάθε άνθρωπο ανεξαρτήτου ηλικίας, καταγωγής και είδους μουσικής. Έναν άνθρωπο που είχε ένα όνειρο και φοβήθηκε να το ακολουθήσει – ίσως ακόμα και να το πει στον εαυτό του γιατί το αμφισβήτησε. Πρέπει, όμως, να πας με το όνειρο. Εγώ, προσωπικά, το ακολούθησα. Και πουθενά να μη σε βγάλει, θα σε βγάλει στον εαυτό σου. Αυτό είναι το κέρδος. Άλλωστε, το τραγούδι εμπνέει». 

 

Νεότερα Άρθρα

4 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου

HerNews ka

Ντίνα Κώνστα: Από το Εβιάν στο ντεκαντάνς & απο την κουδουνίστρα στη μυρμηγκοφάγο

Her News b

Η απίστευτα ποικιλόμορφη & υγιεινή διατροφή των αρχαίων Ελλήνων

HerNews ka