HerNews.gr
DECORNEWS

Άνοιξη: 4 βήματα για να φτιάξεις τη ντουλάπα σου

Ήρθε η αγαπημένη για όλους μας εποχή. Η άνοιξη σηματοδοτεί την αρχή του καλοκαιριού, το καλοκαίρι σημαίνει ζεστός καιρός και ο ζεστός καιρός σημαίνει όχι πολλά ρούχα. Αυτό τι σημαίνει; Ντουλάπα…

Οργάνωση ντουλάπας! Τέλος (για κάποιους μήνες) τα πουλόβερ και τα μπουφάν. Λευτεριά στα μακό μπλουζάκια που πιάνουν και λιγότερο χώρο στην ντουλάπα. Δεν είναι εύκολη η αλλαγή των ρούχων αντιθέτως είναι πολύ βαρετή. Με τους παρακάτω τρόπους θα γίνει η «αγγαρεία» παιχνίδι!

Πριν ξεκινήσετε να φτιάχνετε τις ντουλάπες και να πακετάρετε, επιβάλλεται λίγη μουσικούλα..

  • Τακτοποίησε τα εσώρουχα και τις πυτζάμες σου

Έρχεται καλοκαίρι. Δεν μπορείς να έχεις ένα συρτάρι με εσώρουχα και πυτζάμες. Πρέπει να μπουν κάπου και τα μαγιό. Πέτα ό,τι πιστεύεις ότι δεν το θέλεις πια, βάλε τα χρωματιστά μπροστά να σου φτιάχνουν την διάθεση. Άσε «έξω» δύο πυτζάμες και στις υπόλοιπες ευχήσου… καλή σεζόν!

  • Βάλε τις κρεμάστρες να «κοιτάζουν» στην ίδια πλευρά

Δεν έχει και πολύ επεξήγηση. Αν βάλεις τις κρεμάστρες στην ντουλάπα όλες π.χ.  από τα δεξιά ,δεν θα καταλάβεις για πότε η ντουλάπα σου τακτοποιήθηκε & ο χώρος πια είναι περισσότερο ανοικτός

  • Αντί για μπότες – sneakers και σανδάλια

Τελείωσε η εποχή για τα αγαπημένα σου αρβυλάκια και τις ωραίες ψηλές μπότες. Δεν πειράζει, του χρόνου να είμαστε καλά. Άσε που έπιαναν και χώρο. Ενώ τα sneakers, σανδάλια και οι πλατφόρμες όπως και να το κάνεις είναι πιο βολικά!

  • Δίπλωσε τα τζιν σου

Τα τζιν είναι ένα must ρούχο  που δεν λείπει καμία εποχή. Μιας και κάνεις το ξεκαθάρισμα, δίπλωσε τα τζιν από την αρχή και εξοικονόμησε χώρο. Ό,τι βλέπεις και κάπως δυσανασχετείς μπορείς να το χαρίσεις σε κάποιον δικό σου ή να το δωρίσεις σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη!

 

Νεότερα Άρθρα

Αυτό το απλό κόλπο κάνει τα παλιά ξύλινα έπιπλα να φαίνονται πολύ πιο κομψά

HerNews ka

Αυτός είναι ο λόγος που ο συνδυασμός χρωμάτων του σπιτιού σας δεν λειτουργεί

HerNews ka

Πρέπει οι κουρτίνες να ταιριάζουν με το χρώμα του τοίχου σας;

HerNews ka