HerNews.gr
DECORNEWS

Αυτό το απλό κόλπο κάνει τα παλιά ξύλινα έπιπλα να φαίνονται πολύ πιο κομψά

Τα παλιά ξύλινα έπιπλα αποτελούν αριστουργήματα που μεταφέρουν μια ιστορία βαθιά χωρίς λόγια.

Κάθε γωνιά, κάθε γρατζουνιά στο ξύλο φέρνει στη μνήμη μας τον χρόνο που πέρασε. Τα αρμονικά γλυπτά σχήματα και η ζεστασιά του ξύλου δημιουργούν έναν ατμοσφαιρικό χώρο γεμάτο νοσταλγία.

Κάθε έπιπλο έχει την προσωπική του ιστορία. Μια παλιά ντουλάπα μπορεί να έχει φυλάξει ρούχα για γενιές, ενώ ένα παλιό τραπέζι μπορεί να έχει στηθεί στο κέντρο των οικογενειακών συγκεντρώσεων και γιορτών. Η αντίθεση μεταξύ της φυσικής φωτεινότητας και του ξύλου προσδίδει στα έπιπλα αυτά έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα, με τον χρόνο να τα χαράσσει με το δικό του τρόπο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε ουδέτερους τόνους με έναν ενδιαφέροντα τρόπο

Τι γίνεται όμως όταν τα παλιά ξύλινα έπιπλά σας αρχίζουν να φθείρονται;

Αυτή η συγκεκριμένη ιδέα DIY θα αφαιρέσει κάθε πορτοκαλί απόχρωση που έχει αυτή τη στιγμή το ξύλο για να παράγει ένα ελαφρύ ξύλο σε τόνους τέφρας που είναι αναπόσπαστο μέρος του ουδέτερου στυλ σχεδίασης που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ιδέα σε όλα αυτά τα έπιπλα από ξύλο πεύκου με παλιά εμφάνιση και θα τονώσετε αμέσως τον χώρο σας και θα δημιουργήσετε έναν πιο αρμονικό ουδέτερο συνδυασμό χρωμάτων. Να πώς γίνεται. 

Η ανακύκλωση επίπλων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε παλαιότερα κομμάτια καλοφτιαγμένων επίπλων και να είστε πιο βιώσιμα. Μερικές φορές λατρεύετε το σχήμα ενός επίπλου αλλά απλώς εύχεστε να ήταν διαφορετικό χρώμα για να ταιριάζει με το υπόλοιπο εσωτερικό σας.

Οι τάσεις αλλάζουν γρήγορα,  συμπεριλαμβανομένων των χρωματικών τάσεων, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό που υπήρχε πριν από μερικά χρόνια μπορεί να χρειάζεται ενημέρωση σήμερα. Για παράδειγμα, τα παλαιότερα στυλ επίπλων τείνουν να έχουν ζεστό τόνο, αλλά η τάση τώρα κλίνει προς πιο ψυχρές σταχτί αποχρώσεις.

Απλό σαλόνι ScandiΕυτυχώς, υπάρχει μια απλή μέθοδος για να μεταμορφώσετε τα παλιά σας έπιπλα!

Για να επιτύχετε το ανοιχτό χρώμα του ξύλου που θέλετε πρώτα να απογυμνώσετε το ξύλο σας, αυτό θα αφαιρέσει το φινίρισμα του ξύλου, συμπεριλαμβανομένου τυχόν λεκιασμένου βερνικιού. Αν και αυτό θα αφαιρέσει τον όγκο του χρώματος, μπορεί επίσης να αφήσει μια πορτοκαλί απόχρωση που δεν είναι η επιθυμητή εμφάνιση. 

Ευτυχώς, το να απαλλαγείτε από αυτούς τους υποτόνους είναι εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περάσετε λίγο χρώμα και voila – έχετε μείνει με ένα έπιπλο που φαίνεται σούπερ κομψό. Είναι πραγματικά τόσο απλό όσο μερικές πινελιές βαφής!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ο σωστός τρόπος που πρέπει να τοποθετείται ένα κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο

HerNews ka

Μια τάση για τα σαλόνια που οι σχεδιαστές λένε ότι είναι ξεπερασμένη & μια που ενστερνίζονται

HerNews ka

Δώστε ζωή στα κλιματιστικά σας με τακτική συντήρηση

Her News