HerNews.gr
Beauty

Η τάση στα μαλλιά για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021

Τα μαλλιά μας θέλουμε να είναι όμορφα, υγιή και να λάμπουν. Φυσικά θέλουμε να ακολουθούμε τις τάσεις της μόδας, ταιριάζοντας τες στο στυλ και την προσωπικότητα μας!
Γι αυτό και μιλήσαμε με την Τερέζα Καρταλίδη, ιδιοκτήτρια του You nails You Hair στη Γλυφαδα, που μας έδωσε όλες τις πληροφορίες για υπέροχα μαλλιά και όχι μόνο!

Πως αποφάσισες να ασχοληθείς με τον χώρο της ομορφιάς;

Ο χώρος της ομορφιάς είναι κάτι που με τραβούσε πάντα σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα πολύ από πολύ μικρή άλλωστε ο Κομφούκιος έλεγε διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα χρειαστεί να ξανά δουλέψεις στην ζωή σου.

Πόσο αλλάζει η ψυχολογία της γυναίκας όταν αισθάνεται όμορφη;

Η ψυχολογία της γυναίκας όταν νιώθει όμορφη μέσα και έξω, σίγουρα είναι καλύτερη γι αυτό άλλωστε όλες οι γυναικες όταν δεν είναι καλά κάνουν αλλαγές στην εμφάνιση τους και beaute

Συνήθως τι σου ζητάει μια γυναίκα όταν έρχεται στο Κομμωτήριο σου;

Οι γυναικες που έρχονται στον χώρο μας, συνήθως θέλουν «φουλ περιποιηση» δηλαδή υπηρεσίες νυχιών, μαλλιών καθώς και βλεφαριδες. Το θεωρούν ξεκούραση χαλάρωση και είναι η ώρα που διαθέτουν για τον εαυτό τους..

Προτείνεις ριζικές αλλαγές ή πιο safe επιλογές;

Φυσικά στις τολμηρές προτείνω ριζικές αλλαγές, αφού τις αγαπω και τις τολμώ και εγώ η ίδια για τον εαυτό μου, υπάρχουν σίγουρα και γυναικες που εμμένουν πάντα σε αυτά που κάνουν συνήθως.

Ποια είναι η τάση στο χρώμα των μαλλιών το 2021;

Η τάση για τα μαλλιά είναι το balayage, root shadow κ οι αποχρώσεις smoke blonde, creamy blonde γενικά τα ξανθά που είναι ένα με δυο τόνους πιο σκούρα από την πλατίνα..

Και στο κούρεμα;

Η τάση φέτος στο κούρεμα είναι το Bob που επανηλθε δυναμικά με αυστηρό τελειωμα, οι πλούσιες φιλαριστες αφέλειες και τέλος τα shaggy γυναικεία κουρέματα ανεξάρτητου μήκους.

Έντονα Νύχια ή παλ αποχρώσεις;

Οι έντονες αποχρώσεις  για να είναι σικ προτείνονται σε κοντά Νυχια, στα μακριά
 οι πάλ αποχρώσεις είναι φοβερές κ must!

Που θα σε βρούμε Τερέζα;

Στο You nails You Hair στη Γλυφάδα, Γεωργίου Κονδύλη 3.
Facebook
Instagram

Νεότερα Άρθρα

Πώς θα περιορίσετε τη λιπαρότητα στο δέρμα σας στη ζώνη Τ;

HerNewskl

Ο απόλυτος οδηγός για το έλαιο αργκάν

Her News

Hairline Acne: Πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις αυτού του είδους ακμής;

HerNewskl