HerNews.gr
Beauty

Πώς θα περιορίσετε τη λιπαρότητα στο δέρμα σας στη ζώνη Τ;

Πολλές γυναίκες εμφανίζουν έντονη λιπαρότητα στη ζώνη Τ και κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Πώς την αναγνωρίζετε; Συνήθως δημιουργείται μια αίσθηση γυαλάδας.  

Aμπούλες περιποίησης

Ποια είναι όμως η ζώνη T; Η ζώνη Τ είναι το σήμειο εκείνο στο πρόσωπο που το μέτωπο ενώνεται με τη μύτη και σχηματίζει το γράμμα Τ. Ο λόγος που εμφανίζεται σε αυτό το σημείο περισσότερη λιπαρότητα είναι λόγω της ύπαρξης σμηγματογόνων αδένων.  

Πώς θα περιορίσετε τη λιπαρότητα στο δέρμα σας στη ζώνη Τ;

Υπάρχουν συγκεκριμένα βήματα που πρέπει να ακολουθείτε στη skincare ρουτίνα σας και θα σας βοηθήσουν τις μέρες του καλοκαιριού. Όσον αφορά τον καθαρισμό προσώπου, θα πρέπει να ξεχάσετε τα κοινά αλκαλικά σαπούνια διότι ξηραίνουν το δέρμα σας.  

 Οι φραγμένοι πόροι λειτουργούν κατασταλτικά στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας για αυτό και πρέπει να ακολουθείτε την τελετουργία της εφαρμογής μάσκας προσώπου. Ειδικά οι επιδερμίδες που εμφανίζουν τάσεις ακμής επιβάλλεται να χρησιμοποιούν μια φορά την εβδομάδα μάσκα καθαρισμού ώστε να απομακρύνονται τα μαύρα στίγματα.  

 Πολλές φορές λαμβάνουμε ερωτήσεις που αφορούν την επιλογή του serum και ήρθε η στιγμή να τις απαντήσουμε. Oι επιδερμίδες που εμφανίζουν λιπαρότητητα στο σημείο Τ  πρέπει να αποφεύγουν serums που εμπεριέχουν έλαια αφού εντείνουν τη λιπαρότητα. Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να παραλείπουν την εφαρμογή του serum, αφού λειτουργεί ως σημαντικός ενυδατικός παράγοντας.  

 Ανεξάρτητα βέβαια από την επιδερμίδα, το προϊόν εκείνο που δεν πρέπει ποτέ να λείπει από την καθημερίνότητα σας είναι η αντηλιακή σας κρέμα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Η νέα τάση στην εφαρμογή lipstick για βραδινές εμφανίσεις

HerNewskl

Λαμπερά μαλλιά: Οδηγός περιποίησης και φροντίδας στα 40+

Her News

Δανάη Παππά: Το total pink μανικιούρ της με λαμπερό φινίρισμα

HerNewskl