HerNews.gr
Beauty

Ψεύτικες Φακίδες: 3 βήματα για να τις πετύχεις

Όταν είχε πρωτοεμφανιστεί η τάση για ψεύτικες φακίδες, πιστέψαμε ότι πρόκειται για μια παραλλαγή της ψεύτικης ελιάς. Όπως αποδείχθηκε, όμως, η τάση έγινε μόδα και ήρθε για να μείνει καθώς όλο και περισσότερες make up artists ξεκίνησαν να υιοθετούν το συγκεκριμένο εφέ δείχνοντας μας πως να το πετύχουμε μέσα από vlog και tutorials.

Αν είστε απο εκείνες που θα ήθελαν πολύ η φύση να τους έχει χαρίσει απλόχερα μερικές, πολλές ή λίγες (δεν έχει σημασία) φακίδες, τώρα έχετε την δυνατότητα να τις αποκτήσετε μόνες σας εύκολα και γρήγορα. Ορισμένοι πιστεύουν ότι είναι καλύτερες και από τις φυσικές αφού δεν χάνουν την απόχρωση τους με την εφαρμογή του make up στο δέρμα, ενώ οι αληθινές το κάνουν. Η αλήθεια να λέγεται. 

Το μυστικό για τις φακίδες είναι να μην υπερβάλλλετε ως προς το σχήμα και το χρώμα γιατί η ουσία είναι να φαίνονται όσο πιο φυσικές γίνεται! 

Με τα 3 αυτά βήματα θα δημιουργήσετε το αγαπημένο make up εφέ για τις φακίδες: 

STEP 1: Επιλέξτε ένα μολύβι φρυδιών στην απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας. Καλό είναι μια λευκή επιδερμίδα να μην αγοράσει μια σκούρα απόχρωση. 

Step 2: Τις φακίδες θα τις σχεδιάσετε αφού ολοκληρώσετε πλήρως το μακιγιαζ σας. Επίσης, το μολύβι φρυδιών θα πρέπει να έχει το κατάλληλο ξύσιμο..και ποιο είναι αυτό; Ούτε μυτερό αλλά ούτε και πολύ παχιά μύτη.

Καλό είναι να σχεδιάσετε τις φακίδες με το μολύβι σε διάφορα σημεία και διάσπαρτα. Δεν χρειάζεται να είναι ίσες χωρισμένες γιατί θέλουμε να είναι φυσική η κατανομή τους. Τα σημεία που πρέπει να τοποθετήσετε τις φακίδες είναι η μύτη, τα μάγουλα, τα ζυγωματικά και το κούτελο αν θέλετε. 

Step 3: Προσοχή! Να ξέρετε ότι καμία φυσική φακίδα δεν μοιάζει με την άλλη, η κάθεμια είναι σε άλλο ποστοστό έντονη, έχει άλλη απόχρωση και το μέγεθος είναι διαφορετικό.

Νεότερα Άρθρα

Δούκισσα Νομικού: Ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος να καλύψεις τους μαύρους κύκλους;

HerNewskl

Aura Derma Beauty Clinic: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποτρίχωση με laser!

HerNewskl

French girls: Οι απαράβατοι κανόνες ομορφιάς που ακολουθούν!

HerNewskl