HerNews.gr
Beauty

Aura Derma Beauty Clinic: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποτρίχωση με laser!

Αν θέλετε να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με laser αποτρίχωση, η Aura Derma Beauty Clinic, έρχεται να σας δώσει οριστικά τη λύση στο πρόβλημα σας.

Aura Derma Beauty Clinic

Θέλετε να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με laser αποτρίχωση; Η διαδικασία του λέιζερ δεν πρέπει να είναι επώδυνη για αυτόν τον λόγο χρειάζονται σύγχρονα και εξειδικευμένα μηχανήματα που υπόσχονται ακριβώς αυτό που φέρνουν ως αποτέλεσμα. 

Τα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης αποτρίχωσης είναι απεριόριστα κυρίως για εκείνους που έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα.

Αρχικά, αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως το αποτελέσματα του συγκεκριμένου είδους αποτρίχωσης είναι μόνιμα και δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με άλλες αντίστοιχες μεθόδους.  Επίσης, αυτό που δεν είναι ευρέως γνωστό είναι πως αποτελεί την πιο υγιής και αποτελεσματική μέθοδο για να απαλλαγεί κανείς από τις τρίχες, αλλά και τη θυλακιτιδα.

Το αγαπημένο μας μηχάνημα, κατόπιν ενδελεχούς έρευνας είναι το ραβευμένο διοδικο med laser pro. Είναι μια συσκευή αποτρίχωσης με διαβαθμισμένη λειτουργία σε 3 μήκη κύματος 755nm,808nm,1064nm. Μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε είδος τριχοφυΐας και δρα αποτελεσματικά εξίσου σε όλους τους τύπους δέρματος. Αυτό συμβαίνει, διότι έχει συνδυασμό τριών διαβαθμίσεων. 

Aura Beauty Clinic: Laser αποτρίχωση και καλοκαίρι

Αν κάποιος  αποφασίσει να κάνει λειζερ το καλοκαίρι πρέπει να είναι σίγουρος για το μηχάνημα που θα κάνει. Μην ξεχνάτε πως δεν είναι όλα τα μηχανήματα κατάλληλα για το καλοκαίρι και υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δημιουργηθεί ακόμη και κάποιο έγκαυμα έγκαυμα.
Το μηχάνημα med laser pro το λειζερ το καλοκαίρι δε σταματάει να είναι κατάλληλο και αποτελεσματικό ακόμη και για τις πιο μαυρισμένες επιδερμίδες. Αυτό συμβαίνει καθώς χάρη στην κρυσταλλική κεφαλή του λειζερ, είναι στους -4 βαθμούς Κελσίου και έτσι δεν είναι εφικτό να υπάρξει έγκαυμα. 
 

Όσον αφορά τη διαδικασία είναι αρκετά απλή, αφού αμέσως τοποθετούμε gel υπερήχων ατη περιοχή που θα γίνει το λειζερ ,φοράμε τα προστατευτικά μας γυαλια, ρυθμίζουμε το μηχάνημα και ξεκινάμε.

Αυτό που δεν αναφέρουν οι περισσότεροι είναι πως δυο μέρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού, χρειάζεται να έχει ξυριστεί η περιοχή που θα υποστεί την αποτρίχωση. 
Με βασικό γνώμονα τη δική σας υγεία, χρειαζόμαστε πάντα το ιστορικό σας για κάθε περίπτωση.  Ποια είναι η συχνότητα της κάθε επίσκεψης;  Η επίσκεψη είναι απαραίτητη μια φορά τον μήνα. Φυσικά, οι μέρες απόκλισης δεν κάνουν κάποια διαφορά. 
Τα αποτελέσματα φαίνονται και από τη πρώτη κιόλας συνέδρια, καθώς αφού κάνουμε τη θεραπεία μας ο θύλακας θα αποδυναμώνεται και μετά από 10-15 μέρες η τρίχα πέφτει μονη της. 

Νεότερα Άρθρα

Selena Gomez: Υιοθέτησε το πιο girly κίτρινο μανικιούρ

HerNewskl

Κόκκινο κραγιον: Πως να το φορέσεις

Her News

DIY συνταγή: Το αγαπημένο μας scrub χειλιών για το καλοκαίρι

HerNewskl