HerNews.gr
Μόδα

Hailey Bieber: Ποζάρει για τη νυφική κολεξιόν της Victoria’s Secret & εντυπωσιάζει στα λευκά

Η Hailey Bieber εντάχθηκε στις τάξεις των μεγάλων μοντέλων που έχουν εργαστεί για τη Victoria’s Secret.

Η ιδρυτής της Rhode Beauty, 27 ετών, έκανε το μοντέλο για το «Bridal Shop» της νέας μάρκας σε φωτογραφίες που δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram την Τετάρτη.

Σε μια εμφάνιση, η Hailey Bieber φόρεσε μια κοντή λευκή ρόμπα, ενώ τα μαλλιά της είχαν στυλ στο πλάι και μεγάλο όγκο. 

Επέδειξε το χαμόγελό της σε μια άλλη φωτογραφία στην οποία κρατούσε ένα λευκό φλιτζάνι καφέ. Η Hailey – που εξακολουθεί να τρεντάρει την τάση των νυχιών glazed donut- φόρεσε επίσης ένα δαντελωτό λευκό νεγκλιζέ και ένα σετ σουτιέν και εσώρουχο.

Μια άλλη εμφάνιση περιείχε ένα μπουστάκι και τα πλαϊνά ενός στρινγκ να κορυφώνονται από το ξεκούμπωτο τζιν της, ενώ φαινόταν πολύ δροσερή με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Η Hailey είναι παντρεμένη με τον Justin Bieber από το 2018, αλλά το ζευγάρι δεν έχει εμφανιστεί πολύ μαζί τον τελευταίο μήνα. Οι φήμες για συζυγικά προβλήματα μεταξύ εκείνης και του Justin προέκυψαν όταν ο πατέρας της Stephen Baldwin, 57 ετών, ζήτησε «προσευχές» για το ζευγάρι.

Στα τέλη του περασμένου μήνα, ο Stephen ανέβασε ένα αναδημοσιευμένο κλιπ με το τραγούδι του Justin, το οποίο είχε αρχικά κοινοποιηθεί από τον ιδρυτή του All Things Possible Ministries, Victor Marx.Ο ηθοποιός  πρόσθεσε κείμενο πάνω από το βίντεο που έγραφε: «Οι Χριστιανοί παρακαλώ, όταν σκέφτεστε τον Justin & την Hailey, αφιερώστε λίγο χρόνο για να προσευχηθείτε για να έχουν σοφία, προστασία και να πλησιάσουν τον Κύριο».

Γρήγορα προέκυψαν φήμες ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα γάμου, αλλά τόσο το μοντέλο όσο και ο τραγουδιστής έκτοτε έχουν παραμερίσει τις εικασίες. 

Το TMZ ανέφερε ότι η Hailey και ο σύζυγός της Justin Bieber ασχολούνται με ένα ιδιωτικό θέμα για το οποίο γνωρίζει ο πατέρας της.

Η έκκλησή του προς τους θαυμαστές του να «πούμε μια μικρή προσευχή» για το ζευγάρι φέρεται να αφορούσε το τρέχον θέμα τους. Η Hailey φέρεται να είναι δυστυχισμένη που ο πατέρας της τράβηξε τα βλέμματα προς την ίδια και τον Justin.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Hailey εθεάθη στο Sushi Park στο Δυτικό Χόλιγουντ χωρίς τον σύζυγό της και με το αριστερό της χέρι στην τσέπη, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εικασίες ότι δεν φορούσε τη βέρα της. 

Η έξοδός της ήρθε λίγο αφότου μπήκε στις ιστορίες της στο Instagram για να διαψεύσει τις «ψευδείς» θεωρίες γύρω από τον γάμο της με τον Justin.

Έγραψε: «Απλώς, οι ιστορίες και τα συνεχή «τυφλά αντικείμενα» που βλέπω στο TikTok είναι 100% λάθος. Φτιαγμένα από τον αέρα… προέρχεσαι από τη χώρα της αυταπάτης».

«Γνωρίζω λοιπόν ότι μπορεί να είναι διασκεδαστικό να τροφοδοτώ αυτές τις ιστορίες, αλλά απλά να ξέρεις ότι είναι πάντα ψεύτικες xx συγγνώμη που το χαλάω», πρόσθεσε η Hailey.

Hailey Bieber: Πως να αντιγράψετε τον φωτισμό της ντουλάπας της που κάνει πιο εύκολη την επιλογή ρούχων

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Kylie Jenner: Φόρεσε το must κόκκινο φόρεμα που πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

HerNews ka

Μόδα: Αν το Little Black Dress είναι πάντα κομψό είναι λόγω της ιστορίας του

HerNews ka

Kendall Jenner: Tόλμησε την τάση που δεν περίμενε κανείς σε μια οικογενειακή απόδραση!

HerNewskl