HerNews.gr
Ταξίδια

Αττική: 3 μέρη για να επισκεφθείς, τώρα που μπορείς

Ζείτε σε κάποια πόλη της Αττικής και πολλοί πέρασαν το Πάσχα στην Αθήνα…..Στην Αθήνα! Τόσο καιρό παρακαλούσαμε να επιτραπούν οι διαδημοτικές μετακινήσεις για να επισκεφτούμε μέρη που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε το άγχος της καθημερινότητας και να αλλάξουμε παραστάσεις. Οι περιοχές που συλλέξαμε για εσάς είναι προσβάσιμες με το αυτοκίνητο σας και είναι ιδανικές για ένα μονοήμερο. 

Ποιος δεν θα ήθελε να αποδράσει σε λιγότερο από 1 ώρα για να κάνει πικ νικ, να δει τα αξιοθέατα της κάθε περιοχής και να περάσει όμορφα με μερικούς φίλους; Δεν χρειάζονται ούτε βαλίτσες, ούτε να διασχίσετε πολλά χιλιόμετρα για να απολαύσετε τον προορισμό..μόνο καλή διάθεση και όρεξη! 

Λίγο η Άνοιξη, λίγο ο εγκλεισμός, η καραντίνα για τόσους μήνες, το μυαλό είναι στην παραλία και το σώμα σε ένα διαμέρισμα. Τώρα που μας δίνεται η ευκαιρία να οδηγήσουμε και εκτός του δήμου που μένουμε και εργαζόμαστε, μπορούμε να ξεφύγουμε για κάποιες ώρες σε μέρη που είναι στην Αττική αλλά δεν σκεφτόμαστε ότι είναι οι ιδανικοί προορισμοί για αυτη την περίοδο. 

Υπάρχουν κάποια μέρη στην Αττική που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι μπορούν να τους προσφέρουν αξέχαστες εμπειρίες. Αν είστε από εκείνους που έχουν κουραστεί με την βοή της Αθήνας και ψάχνετε συνεχώς μέρη και λόγους για να αποδράσετε και να ξεφύγετε διαβάζετε το κατάλληλο άρθρο. Διαλέξτε ποιο μέρος σας αρέσει περισσότερο, γεμίστε την βενζίνη στο αμάξι, καλέστε την παρέα σας και θα περάσετε ποιοτικό χρόνο στην φύση, κάτι που δεν κάνουμε συχνά εμείς οι Αθηναίοι! 

Ναός Ποσειδώνα 

Βασιλικά Ανάκτορα Τατοΐου
Καταρράκτης Πεντέλης

Νεότερα Άρθρα

Ποια ελληνικά νησιά είναι Covid Free

Her News

Όλα όσα πρέπει να κάνετε στο σπίτι σας πριν φύγετε ταξίδι

HerNews ka

Λίμνη Πλαστήρα: Η ειδυλλιακή τεχνητή λίμνη στην Καρδίτσα που θυμίζει Ελβετία

HerNews ka