HerNews.gr
Social News

Βασίλης Κικίλιας: Η συγκινητική φωτογραφία με την μητέρα του

Εν όψει της Παγκόσμιας Γιορτή της Μητέρας, ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσε και εκείνος με την σειρά του μια ακυκλοφόρητη φωτογραφία με την μαμά του ώστε να ευχηθεί σε εκείνη αλλά και σε όλες τις μανούλες του κόσμου!  

Ο Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος έγινε και πολύ πρόσφατα πατέρας ανάρτησε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία από το παρελθόν με την μητέρα του, Μαρία Βουτσινού Κικίλια για να της μεταφέρει τα “Χρόνια Πολλά” που της αξίζουν. 

“Μανούλα μου! Χρόνια πολλά σε όλες τις ηρωίδες του κόσμου” έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας, ο Βασίλης Κικίλιας.

Όσα δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας για την Γιορτή της Μητέρας

«Η σημερινή Γιορτή της Μητέρας αποτελεί αφορμή για να εκφράσουμε τον σεβασμό, την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας στο ιερό πρόσωπο της μάνας. Είναι η γιορτή της ζωής, της προσφοράς και της ανιδιοτελούς αγάπης. Φέτος, στη χώρα μας, γιορτάζουμε την ίδια ημέρα και την Παγκόσμια Ημέρα της Μαίας. Ο ρόλος των μαιών μας είναι καθοριστικός και το έργο τους ανεκτίμητο στον ερχομό κάθε καινούργιας ζωής», ανέφερε ο Βασίλης Κικίλιας, ενώ αναφέρθηκε και στις μαίες. 

«Οι μαίες, όμως, δεν προσφέρουν τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες τους μόνο στον τοκετό. Η συμβολή τους σε θέματα αγωγής υγείας, στην αναπαραγωγική, μητρική, νεογνική, την παιδική αλλά και την ενήλικη ζωή, είναι πολύτιμη. Γι’ αυτό στον σχεδιασμό μας για τη μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, οι μαίες μας θα έχουν σημαντικό και αναβαθμισμένο ρόλο. Τις ευχαριστώ πολύ και εύχομαι ολόψυχα χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες». 

Νεότερα Άρθρα

H Κατερίνα Γερονικολού βρέθηκε θετική στον κορονοϊό!

HerNewskl

Τι αναζήτησαν στη Google οι Έλληνες το 2021;

Her News b

Άντζελα Δημητρίου: Θα γίνει για πρώτη φορά γιαγιά- Έγκυος η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη!

HerNews ka