HerNews.gr
NEWS

Τι έγινε στον 2ο ημιτελικό της Eurovision;

Εχθές, πιστοί στο ραντεβού μας στις 22.00 παρακολουθήσαμε τον δεύτερο ημιτελικό του 65ου διαγωνισμού της Eurovision, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Για άλλη μια βραδιά διαπιστώσαμε πόσο καλή δουλειά κάνανε οι Ολλανδοί με ένα όμορφο τραγούδι και έναν καταπληκτικό χορευτή brake dancer με κινητική αναπηρία που χόρευε καλύτερα από 10 αρτιμελής χορευτές μαζί! Ένα τεράστιο μπράβο στο παλικάρι!

Και μετα οι 4 παρουσιαστές της βραδιάς μας υποδέχθηκαν και ξεκίνησε η βραδιά για τις 17 χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα.

Eurovision 2021

 

Περιμέναμε πως και πως την Ελληνική συμμετοχή με την Στεφανία όπου εμφανίστηκε στην 4η θέση.

Και καθώς ξεκίνησε ο διαγωνισμός της Eurovision, περιμέναμε εκτός της Ελλάδας να δούμε τις υπόλοιπες συμμετοχές και να ξεχωρίσουμε…5 ή 6… δεν τα καταφέραμε, εσείς;

Η Ελληνική συμμετοχή με την Στεφανία και το ‘’LASTDANCE’’ ήταν μακράν η καλύτερη εμφάνιση στη Eurovision. Η εμφάνιση της βραδιάς, με την Στεφανία να δίνει τον καλύτερό της εαυτό και το σκηνικό του Φωκά Ευαγγελινού να θυμίζει video clip εκατομμυρίων Αμερικανικής παραγωγής.

Κάπου εδώ να πούμε ότι υπήρχε και μία …2η‘’Ελληνική’’ συμμετοχή, αυτή της Μολδαβίας αφού το τραγούδι το έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος (οπού είναι και ο συνθέτης της Ελληνικής συμμετοχής) και την χορογραφία επιμελήθηκε ο Φωκάς Ευαγγελινός.

Είδαμε και την δικιά μας NUMBER ONE – Έλενα Παπαρίζου η οποία όπως σας είχαμε πεί θα εμφανιστεί στον τελικό μαζί με άλλους 5 νικητές σε μία ταράτσα.

Ποιες χώρες τελικά πέρασαν στον μεγάλο τελικό της Eurovision;

Με την σειρά ανακοίνωσης είναι οι εξής:

1.ΑΛΒΑΝΙΑ

2.ΣΕΡΒΙΑ

3.ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

4.ΜΟΛΔΑΒΙΑ

5.ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

6.ΙΣΛΑΝΔΙΑ

7.ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ

8.ΕΛΒΕΤΙΑ

9.ΕΛΛΑΔΑ

10.ΦΙΛΑΝΔΙΑ

Και κάπως έτσι περιμένουμε τον μεγάλο τελικό της Eurovision το Σάββατο στις 22.00, όπου θα διαγωνιστούν και η Κύπρος, η οποία είχε περάσει στον 1ο ημιτελικό, αλλακαι η Ελλάδα. 

Καλή επιτυχία Ελλάδα – Καλή επιτυχία Κύπρο!!!

 

Βασίλης Γκουτμάχερ

Chief Communications Officer

 

 

Νεότερα Άρθρα

Lockdown: Καταργούνται νωρίτερα τα sms σε 13033 και 13032

Her News

Πυρκαγιές: Προτεραιότητα στους πληγέντες τόνισε ο Μητσοτάκης

Her News

James Καφετζής: “O λόγος που έφυγα ήταν η παράταση του Survivor”

Her News b