HerNews.gr
Μόδα

Ακαταμάχητα καλοκαιρινά office looks για να ξεχωρίσεις

To Office look αποτελεί και αυτό το καλοκαίρι μια πρόκληση για εσένα που θέλεις να είσαι κομψή και να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Το όμορφο ντύσιμο στη δουλειά μας φτιάχνει τη διάθεση και μας κάνει να αισθανόμαστε σίγουρες για τον εαυτό μας!

Η ντουλάπα του σύγχρονου working girl οφείλει να απαρτίζεται από σωστά κομμάτια, που να αναδεικνύουν κυρίως την προσωπικότητα σου.

Η επιλογή της τσάντας:

Για να αναβαθμίσεις το office look σου λοιπόν, εξαιρετικά σημαντική είναι η επιλογή μιας chic τσάντας που θα χωράει μέσα όλα όσα χρειάζεσαι και ταυτόχρονα θα σου χαρίζει ένα υπέροχο στυλ. Τέλειες επιλογή για καλοκαίρι είναι οι ταμπά, οι μπεζ και nude αποχρώσεις που ταιριάζουν με κάθε χρωματική επιλογή ρούχων. Αποχρώσεις της εποχής που κυριαρχούν και θα αγκαλιάσουν αρμονικά κάθε σου εμφάνιση.

Η Longchamp αλλά και η Aigner θα σε εντυπωσιάσουν με τα νέα σχέδια τους σε τσάντες. Σύγχρονα και με αέρα πολυτέλειας, για να ξεχωρίσεις στο γραφείο, ακολουθώντας τις νέες τάσεις.

Υιοθέτησε με επιτυχία το office look για να είσαι πάντα η πιο καλοντυμένη στο γραφείο!

Τα παπούτσια:

Το ολοκληρωμένο office look δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη σωστή επιλογή από παπούτσια. Σίγουρα πρέπει να νιώθεις άνετα όλη την ημέρα, αλλά παράλληλα κάθε σου βήμα να αποπνέει σιγουριά!

Υπέροχα σχέδια για εσένα που είσαι εργαζόμενο αλλά και stylist κορίτσι, θα βρεις στις νέες Collection της Pretty Ballerinas και Hogl !

Kομψές επιλογές και κομμάτια που θα αντέξουν στον χρόνο,
ιδανικά για κάθε περίσταση, θα βρεις στα καταστήματα Digalakis, καθώς
και στο ηλεκτρονικό κατάστημα digalakis.com!

 

Digalakis Group:
Αποκλειστική διάθεση Longchamp, Aigner, Castañer, Lancaster, Högl, Pretty Ballerinas, United Nude, Pourchet και Les Tropeziennes σε Ελλάδα και Κύπρο.
Σύνταγμα: Πανεπιστημίου 5
Κηφισιά: Παναγίτσας 6
Λευκωσία: Κουμανούδη 1 ΑΒ & Στασικράτους
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 210 00 88 000

www.digalakis.com

 

Νεότερα Άρθρα

Khloé Kardashian: Μπαίνει στο πνεύμα των εορτών με glam εμφάνιση εμπνευσμένη από το «Barbiecore»

HerNews ka

Dolce & Gabbana: Λανσάρει… σοκολατάκια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

HerNews ka

Αμάνσιο Ορτέγκα: Η ιστορία της αυτοκρατορίας του «Mr. Zara»

Her News