HerNews.gr
NEWS

ΚΑΣ: Πράσινο φως στη φωτογράφηση Dior στην Ακρόπολη

Πράσινο φως για να πραγματοποιηθούν φωτογραφήσεις και κινηματογραφήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους από τον διάσημο γαλλικό οίκο μόδας Dior δώθηκε σήμερα τα ξημερώματα απο το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ).

Οι φωτογραφίσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της παρουσίασης της καλοκαιρινής συλλογής του οίκου Dior, μία συλλογή που όπως έχει ανακοινώσει ο διάσημος οίκος, είναι εμπνευσμένη από την Ελλάδα και αφιερωμένη στην ιστορία και τον πολιτισμό της χώρας μας. Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η ευκαιρία στον Οίκο Christian Dior να αναβιώσει ξανά τη θρυλική φωτογράφηση του 1951 στην Ακρόπολη.

Πού θα κάνει τη μεγάλη φωτογράφηση ο Dior

Τα μέλη του ΚΑΣ εισηγήθηκαν ομόφωνα υπέρ της διάθεσης των χώρων που ζητήθηκαν μεταξύ των οποίων η Ακρόπολη, το Ηρώδειο, η Νεμέα, η Αρχαία Αγορά και ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Τι θα γίνει με την επίδειξη μόδας του οίκου

Ο οίκος Dior εχει ζητήσει να πραγματοποιήσει επίδειξη μόδας μέσα στο Καλλιμάρμαρο, κάτι το οποίο θα συζητηθεί στη συνεδρίαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων, αύριο Πέμπτη. Μία απόφαση που θα αφορά στο ντεφιλέ για τη νέα συλλογή του «Cruise 2022» η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουνίου.
Μία συλλογή με παραδοσιακά ελληνικά μοτίβα, αφιερωμένη στην επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

 

Νεότερα Άρθρα

Ατζούν: Διεκδικεί τους κριτές του MasterChef με αστρονομικό ποσό

Her News b

Φιλία ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα. Γίνεται;

Her News

ELLAS 21: Το νέο τραγούδι της MONIKA

Her News