HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Χρόνια Πολλά Σταματίνα Τσιμτσιλή: Τα γενέθλια στο πλατό & η συγκίνηση της

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια του Alpha Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει σήμερα τα γενέθλιά της! Δυναμική, όμορφη και πετυχημένη μα πάνω από όλα γλυκιά μανούλα. Ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων και τα γενεθλία της βρίσκονται στην έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.

Η ομάδα του HerNews εύχεται χρόνια πολλά με υγεία και πολλά χαμόγελα! Οι συνεργάτες της πλημμύρισαν το πλατό με λουλούδια και μπαλόνια καθώς και ένα τρυφερό βίντεο έκπληξη από την αρχισυντάκτρια και κουμπάρα της Μαίρη Παλιαλέξη, με ευχές από τον γιό της Γιάννη. Δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνηση & την χαρά της. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αδιαμφησβήτητα μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες στην χώρα μας με μακρά πορεία και το “κερασάκι” στην τούρτα είναι η καθημερινή εκπομπή Happy Day. Η εκπομπή είναι πρώτη στην προτίμηση του κοινού καθώς τόσα χρόνια τα νούμερα είναι πολύ υψηλά. Ξεκίνησε το 2014 και φαίνεται ότι θα είναι για αρκετές χρονιές η πρώτη καλημέρα μας στις 08:00. 

Σε μια πολύ απαιτητική χρονιά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και βρίσκεται ξανά στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης. Η εορτάζουσα και η ομάδα της δίνουν τον καλύτερο τους ευατό πιάνοντας τον φάσμα όλων των θεμάτων της επικαιρότητας. Me too, Survivor, Κορονοϊός είναι από τα θέματα που μονοπώλησαν την φετινή σεζόν και εκείνη με το λαμπερό της χαμόγελο μας ενημέρωνε έγκυρα και έγκαιρα. 

Λίγα λόγια για την Σταματίνα Τσιμτσιλή:

Ξεκίνησε την δημοσιογραφία την σεζόν 2005-2006 όπου ήταν συμπαρουσιάστρια της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου στην πρωινή εκπομπή του Star. Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να παρουσιάζει τη δική της ενημερωτική εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο στον σταθμό του Alter μαζί με τη δημοσιογράφο και συγγραφέα Λία Παππά. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από το 2006 μέχρι το 2009 ήταν συμπαρουσιάστρια της Φαίης Σκορδά στην lifestyle εκπομπή “Πολύ μπλα μπλα” στον ίδιο σταθμό.  Το 2011 συμμετείχε στο χορευτικό talent show  “Dancing on ice” στο κανάλι του Αμαρουσίου όπου κέρδισε την 7η θέση.

Από το Μάρτιο του 2014 μέχρι σήμερα παρουσιάζει την πρωινή infotainment εκπομπή “Happy Day” στον Alpha. 

Στις 11 Οκτωβρίου  του 2018 βραβεύτηκε από τη Σχολή Δημοσιογραφίας και Τηλεόρασης New Media Studies by Stamatis Malelis. 

Είναι παντρεμένη από το 2011 με τον ποινικολόγο Θέμη Σοφό και έχουν μαζί 3 υπέροχα παιδάκια.

Νεότερα Άρθρα

Χάρης Ρώμας: «Μπήκαμε στο βιβλίο Γκίνες με το “Κωνσταντίνου και Ελένης”»

Her News b

Μια σπάνια αποκάλυψη από την Έλενα Παπαρίζου

HerNewskl

Νίκος Μουρατίδης για την Μελίνα Μερκούρη: «Μου είπε “τόσο χάλια έχω γίνει;”»

Her News b