HerNews.gr
Μόδα

Ο Άνταμ από το GNTM σε καμπάνια της Givenchy

Ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν στις φετινές auditions του GNTM ήταν ο Άνταμ που έχει καταγωγή από την Πολωνία και την Αίγυπτο. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να περάσει στο bootcamp, επειδή οι κριτές τον θεώρησαν έτοιμο μοντέλο που πρέπει να εργαστεί στο εξωτερικό. 

Τότε, ο Άνταμ αποκάλυψε ότι ασχολείται με τον χορό, το voguing και ότι θεωρεί τον εαυτό του performer. Η Βίκυ Καγιά είχε τονίσει πως είναι ό,τι πρέπει για το Παρίσι.  Οι κριτές ενθουσιάστηκαν με τις ικανότητες του και το προφίλ του 18χρονου. 

Σήμερα, ο Άνταμ συνεργάζεται με τον οίκο Givenchy! 

O γνωστός οίκος μόδας Givenchy φημίζεται για τις καινοτόμες ιδέες του καθώς καλύπτει τα γούστα όλων των ηλικιών αλλά και των προτιμήσεων. Κάθε γενιά μπορεί να φανταστεί πόση σημασία έχει η συνεργασία ένος νέου παιδιού με έναν από τους πιο αγαπημένους οίκους μόδας του κόσμου!

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, οι καινοτόμες ιδέες είναι απαπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας, Givenchy. Έτσι, αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν έναν διαγωνισμό στα social media και συγκεκριμένα στην εφαρμογή του TikTok. Η πλατφόρμα που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, ιδιαίτερα από τη νέα γενιά. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να προωθήσει το νέο άρωμα, IRRESISTIBLE, Eau De Toilette. 

O διαγωνισμός τέθηκε τον Φεβρουάριο και πάνω από 3.000 χρήστες από όλο τον κόσμο αγάπησαν το νέο λανσάρισμα του αρώματος του οίκου Givenchy. Ο τρόπος που διαφημίστηκε το άρωμα ήταν μοναδικός αλλά μόνο τρεις ήταν οι τυχεροί νικητές και ανάμεσα τους ήταν και ο Άνταμ που γνωρίσαμε από το GNTM! 

Το ακριβές του όνομα είναι, Adam Khalil και στο πλευρό του βλέπουμε την Sarah Monreil από την Γαλλία και την Maya de Saeger από το Βέλγιο. Οι τρεις πρωταγωνιστές της καμπάνιας του οίκου μόδας Givenchy είναι μια μοναδική πρωτοπορία! 

Δες το απόσπασμα της διαφήμισης: 

View this post on Instagram

A post shared by Adam Khalil (@terpsichorree)

Νεότερα Άρθρα

Ετικέτες ρούχων: Τι σημαίνουν τα σύμβολά τους;

Her News b

Kendall Jenner: Μπήκε από νωρίς στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τον πιο sexy τρόπο

HerNews ka

Πώς να διαλέξεις τα ιδανικά γυαλιά ηλίου ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Her News b