HerNews.gr
Beauty

Μακιγιάζ το καλοκαίρι – Summer trends από τη Ρία Κανακάρη

Οι κορυφαίες τάσεις μακιγιάζ του καλοκαιριού του 2021 σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε. Διασκεδαστικά, λαμπερά χρώματα  που θα σας κάνουν να είστε (και να μοιάζετε) σαν την καλύτερη έκδοση του εαυτού σας.

Η Ρία Κάνακαρη, makeup artist μας τόνισε:

Να τολμήσετε σε λαμπερές επιλογές στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι.

«Θα δούμε έναν συνδυασμό φρέσκου, φυσικό τελειοποιημένου, άψογου, makeup no makeup στο πρόσωπο. Σε συνδυασμό με διασκεδαστικά χρώματα, όπως τολμηρό eyeliner γραμμικά, έντονα χρώματα και λαμπερές σκιές που αναμιγνύονται στα μάτια».

Εάν έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε ,τα χρωματιστά highlighters στο μακιγιάζ και τα υπέροχα λαμπερά χρώματα ,το καλοκαίρι είναι η ώρα να το κάνετε. 

Το λαμπερό, δροσερό δέρμα θα είναι μια ξεχωριστή τάση μακιγιάζ για το καλοκαίρι. 

«Για το καλοκαίρι, το λαμπερό δέρμα είναι το πιο όμορφο  διότι είναι ο ήλιος και για να το δημιουργήσετε αυτό, η προσθήκη αντηλιακής  κρέμας με χρώμα αντί για σκόνη πούδρας.»

Τα φρύδια δεν θα είναι τόσο δομημένα, μας λέει η Ρια Κανακάρη

Για να προσθέσω σε αυτό, η κλίση στα φρύδια με τζελ αντί για πολλή φόρμουλα (όπως μολύβια και πούδρα, που απαιτούν περισσότερη στρώση) 

Κρατήστε τα φρύδια καλλωπισμένα, γυαλισμένα και χτενισμένα με μάσκαρα  ή τζελ φρυδιών. Είναι πολύ σημαντικό για ένα σωστό μακιγιάζ.»

Μιλώντας για σκιές, η απάντηση είναι τα πάντα! Από έντονες και τολμηρές αποχρώσεις σκιές ματιών από φούξια εως τιρκουάζ

Κρεμώδες ρουζ σε φωτεινές αποχρώσεις στα μάγουλα θα κυριαρχήσουν

«Εφαρμόστε την αγαπημένη σας απόχρωση ελαφρώς ψηλότερα στα ζυγωματικά σας και κατά μήκος της γέφυρας της μύτης σας για μια ηλιόκαμμενη εμφάνιση στο μακιγιάζ σας.»

Όσο για το ποια κραγιόν είναι η τάση του καλοκαιριού, η Ρια Κανακάρη μας απαντά:
«Τα κραγιόν που αναδεικνύουν το φυσικό χρώμα των χειλιών σας σε αντίθεση με την προσθήκη πολλών χρωστικών θα είναι μια σημαντική τάση στο μακιγιάζ.»

Νεότερα Άρθρα

Alfaparf Milano: Η τεχνική του Reverse Washing για λεπτά ή ταλαιπωρημένα μαλλιά!

HerNewskl

Dua Lipa: Υιοθετήστε το french pastel μανικιούρ της!

HerNewskl

Scandinavian Waves: Ξέρουμε πώς θα κάνετε τα μαλλιά σας φέτος το καλοκαίρι

HerNewskl