HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλίας Μαμαλάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νοσηλεία του – «Σε 10 μέρες θα είμαι μάχιμος 100%»

Ο αγαπητός σε όλους chef Ηλίας Μαμαλάκης, έχοντας πλέον πάρει εξιτήριο απο το νοσοκομείο μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή “Καλοκαίρι Yes” τονίζοντας ότι σε λίγες μέρες θα έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των απαιτούμενων εξετάσεων.

«Πέρασα μια περιπέτεια η οποία είναι αρκετά περίπλοκη για να σας την εξηγήσω. Έμεινα για 15 μέρες στο νοσοκομείο. Έχω γυρίσει στο σπίτι μου, είμαι μια χαρά. Είμαι αυτοεξυπηρετούμενος και έχω κάνει και τις βόλτες μου εκεί στον μανάβη και στον μπακάλη» είπε αρχικά.

«Η οικογένειά μου με τρέφει για να ξαναβρώ τις δυνάμεις μου και νομίζω πως σε δέκα μέρες που θα έχουν τελειώσει όλες οι εξετάσεις θα είμαι μάχιμος 100%» πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Είχα κανονίσει ένα καλοκαίρι με πολλά ταξίδια τα οποία ματαιώθηκαν όλα, μέχρι και τον Σεπτέμβριο γιατί πρέπει να μείνω λίγο ήσυχος» είπε τέλος, ο Ηλίας Μαμαλάκης. 


Όταν του έδωσαν το εξιτήριο, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους στο Facebook, για την κατάσταση της υγείας τους.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει τα καπέλα του πάνω στον καλόγερο και στη λεζάντα γράφει: «Γύρισα. Αισθάνομαι καλύτερα, έχω λίγο δρόμο ακόμα, πιο άνετα όμως».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Είμαι διατεθημένος να παραμείνω στην εκπομπή, αλλά αν μας πάρουν 10 Ιουλίου εγώ θα κολυμπάω κάπου»

HerNews ka

Γιάννης Κατινάκης για την ομοφοβική επίθεση: «Φοβάμαι να κυκλοφορήσω στα Μ.Μ.Μ γιατί θέλω να αποφύγω τέτοιους ανθρώπους & συμπεριφορές»

HerNews ka

Κώστας Μαρτάκης: «Δεν ήταν αυτό που ήθελα να κάνω στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου»

Her News b