HerNews.gr
Social News

Πρόεδρος -Τριαντάφυλλος: Το παρασκήνιο από τα γενέθλιά του

Ο πρόεδρος Τριαντάφυλλος είχε γενέθλια την Κυριακή ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα και έκλεισε τα 44 του χρόνια. Ο παίκτης του Survivor το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτυ σε beach bar στο Πόρτο Ράφτη.

Όρεξη για πάρτυ και για γλέντια είχε ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του με την οικογένειά του και τους Survivor φίλους του.  Ήρθαν οι συγγενείς του από την Ρόδο να του ευχηθούν και να παρευρεθούν στην μεγάλη του γιορτή, τα γενέθλια του. Ευγενέστατες ήταν οι αδερφή του Δέσποινα καθώς και η μητέρα του κυρία Σεβαστή.

Οι τούρτες ήταν τέσσερις, εξίσου εντυπωσιακές και εμπνευσμένες από το ριάλιτι επιβίωσης.

Καλεσμένη στο πάρτυ του Τριαντάφυλλου ήταν  ο Περικλής Κονδυλάτος, η Ανθή Σαλαγκούδη, η Ελευθερία Ελευθερίου, η Μαριάννα Κάσδαγλη, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ο Κώστας Παπαδόπουλος και η Χριστίνα Κεφαλά.

Ηχηρή απουσία ήταν αυτή του Αλέξη Παππά. Τριαντάφυλλος και Αλέξης ήταν κολλητοί μέσα στο παιχνίδι και παραμένουν και έξω από αυτό. Γιατί λοιπόν ο Αλέξης Παππάς έλειπε από τα γενέθλια του κολλητού του; Όχι πάντως γιατί είχε μια συνηθισμένη υποχρέωση…  Ο “κακός” του Survivor έχει ξεκινήσει γυρίσματα ως ο επόμενος έλληνας Bachelor.

Η κούκλα σύζυγος του

Η σύζυγος του Δήμητρα ήταν εκεί φορώντας μια άσπρη ολόσωμη φόρμα και πράγματι ήταν μια κούκλα. Δεν έκανε κάποια δήλωση αλλά το χαμόγελο και η περηφάνια ήταν ολοφάνερη. 

Το παρασκήνιο 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι δήλωσε στην κάμερα του Happy Day ότι αν η προσκεκλημένη Ανθή Σαλαγκούδη την χαιρετίσει θα την πετάξει στην πισίνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι λύθηκε on air η παρεξήση της Ανθής Σαλαγκούδη με τον Περικλή Κονδυλάτο και έπεσε και το πολυπόθητο Follow στο Instagram!

 

To fan club του Τριαντάφυλλου ή αλλιώς προέδρου του Survivor είχε φτιάξει για τον αγαπημένο τους τραγουδιστή cap cakes αλλά και μια τούρτα υπερπαραγωγή. Το σύνθημα ήτα φυσικά: “Τα πιστόλια του δεν κάνουν λάθη, είναι ο Ντάφυ – είναι ο Ντάφυ” Ο πρόεδρος τους αγαπά γιατί τον ακολουθούν πολλά χρόνια και είναι πλέον μια οικογένεια!

Νεότερα Άρθρα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη: «20 χρόνια έχουν περάσει, ξεπέρασε το…»

Her News b

Αντρέας Γεωργίου: “Όταν είχαν περάσει οι κρίσεις πανικού και ξαναέβρισκα τα κομμάτια μου”

HerNewskl

Άσπα: “O Mad Clip μου έλεγε να κυνηγήσω την καριέρα μου στη μουσική. Ο κόσμος δεν ήξερε ότι είναι αδερφός μου”

HerNewskl