HerNews.gr
Σχέσεις

Όταν στην πέφτει αυτός που δεν θες!

Σε όλες μας έχει συμβεί να είμαστε στο επίκεντρο κάποιου που δεν θέλουμε; Ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί μας την πέφτει αυτός που δεν θέλουμε; Γιατί είμαστε άνετες απέναντι του και καθόλου υστερικές.

Πόσες φορές έχεις βγει και έχεις “σταμπάρει” κάποιον από την παρέα 5 αγοριών αλλά εσένα σου την πέφτει εκείνος που δεν είναι του γούστου σου; Άστο, την ξέρω την απάντηση. Άπειρες… εκπέμψεις αυτοπεποίθηση και είσαι χαλαρή και ωραία. Δεν προσπαθείς να το κατακτήσεις και δεν ιδρώνουν τα χέρια σου όταν του μιλάς και γι ακριβώς αυτόν τον λόγο τον προσελκύεις.

Όταν όμως πας παραδίπλα, σε εκείνον που σου αρέσει και θα ήθελες να κάνεις κάτι σεξουαλικό χάνεις τα λόγια σου. Εκτός από αυτό, τρέμεις σαν το ψάρι, ιδρώνεις και ξεχνάς τι λες. Μα πάνω απ’ όλα λες 1002 χαζά που δεν συνάδουν με την προσωπικότητα σου και τον χαρακτήρα σου. Δεν είναι απαραίτητα κακό.

Αυτό που πρέπει να αναρωτηθείς είναι γιατί σου την πέφτει αυτό που δεν θες. Είσαι ο εαυτός σου, δεν σου συμβαίνουν όλα τα παραπάνω. Το να είσαι ο ευατός σου είναι το πιο διεγερτικό που μπορείς να κάνεις. Μην σε πιάνει πανικός για να κατακτήσεις εκείνον που θες και τελικά κατακτάς εκείνον που δεν Θες. Μπέρδεμα ε; Όχι και τόσο…

Να σκέφτεσαι πάντα ότι στην ζωή τίποτα δεν έρχεται τυχαία. Αν στην παρέα που σου αρέσει κάποιος δεν σε θέλει για τον α-β λόγο μην πτοείσαι. Εκείνος που θα σε θέλει, ίσως και να είναι το τυχερό σου.

Fun Fact: Να είσαι παντα ο εαυτός σου. Αυτό αρέσει και αυτό είσαι!

Νεότερα Άρθρα

Ποια τα θετικά και τα αρνητικά των σχέσων μέσω social media;

HerNews ka

Tips που θα σε βοηθήσουν όταν τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου

Her News

Loyalty check: Με ποιον τρόπο θα διαπιστώσετε αν είναι πιστός ο σύντροφος σας;

HerNewskl