HerNews.gr
Σχέσεις

Tips που θα σε βοηθήσουν όταν τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου

Όταν είσαι σε μια σχέση, καθώς περνά ο καιρός δεν είναι ασυνήθιστο να τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου. Οι λόγοι για να τσακωθείτε είναι πολλοί, αλλά αν δεν το αντιμετωπίσεις σωστά, σταδιακά οι τσακωμοί θα επηρεάσουν βαθιά τη σχέση σας.

Μάθε παρακάτω μερικά tips που θα σε βοηθήσουν όταν τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου.

Σκέψου τα συναισθήματά σου

Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να εξερευνήσεις τους λόγους πίσω από τη δυσαρέσκεια σου. Βρες ποια  συγκεκριμένα περιστατικά ή μοτίβα σε έχουν οδηγήσει σε αυτά τα αρνητικά συναισθήματα. Η κατανόηση των βασικών αιτιών είναι ζωτικής σημασίας όταν τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει επίσης να προσπαθήσεις να κατανοήσεις και την οπτική του συντρόφου σου. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος κι όλοι κάνουν λάθη. Οφείλετε και οι δύο σε μια σχέση να εξασκηθείτε στη συγχώρεση.

Επικοινωνήστε ανοιχτά κι ειλικρινά

Μίλησε με τον σύντροφό σου για το πώς νιώθεις. Διάλεξε ένα ήρεμο και ιδιωτικό περιβάλλον για να εκφράσεις τις ανησυχίες σου. Ακούσε τη δική του άποψη και θέση σαφή όρια για να είστε και οι δύο χαρούμενοι μέσα στη σχέση σας.

Περάστε ποιοτικό χρόνο μαζί

Κάντε μια προσπάθεια να επανασυνδεθείτε και να ενισχύσετε τον δεσμό σας ως ζευγάρι. Πηγαίντε διακοπές και κάντε δραστηριότητες που απολαμβάνετε και οι δύο. Εξασκήστε την ενσυναίσθηση και τη συγχώρεση. Εστιάστε στο παρόν, προσπαθώντας να αφήσετε τη δυσαρέσκεια και επικεντρωθείτε στα βήματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τη σχέση σας.

Συνεργαστείτε για λύσεις

Όταν η αγανάκτηση αρχίζει να ριζώνει σε μια σχέση, δεν πρέπει να πέφτει κανείς στην παγίδα να κατηγορεί ο ένας τον άλλον ή να εμπλακεί σε έναν αγώνα εξουσίας. Αντίθετα, προσεγγίστε την κατάσταση ως ομάδα και δεσμευτείτε να βρείτε λύσεις μαζί. Αυτή η συλλογική προσπάθεια μπορεί να ενδυναμώσει και να δημιουργήσει μια αίσθηση ενότητας καθώς αντιμετωπίζετε προκλήσεις ως ζευγάρι. Αναπτύξτε μαζί σχέδια για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις στη σχέση σας και να τις λύσετε.

Τρόποι για να καταλάβεις αν η καλοκαιρινή αγάπη είναι αληθινή

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

3 Συμβουλές για ένα καλό πρώτο ραντεβού

Her News

Nostalgia-stanning: Η νέα τάση στο dating που αφορά όλους τους millennials!

HerNewskl

Κακό timing: Υπάρχει στον έρωτα ή είναι απλά μια δικαιολογία;

Her News b