HerNews.gr
Social News

Iris Law: Η κόρη του Τζουντ Λο ξύρισε το κεφάλι της

 Η νεαρή ηθοποιός, Iris Law ,εξήγησε πως από την ώρα που ξύρισε τα μαλλιά της, νιώθει τρομερή αυτοπεποίθηση. Μία «τολμηρή» αλλαγή έκανε στην εμφάνισή της η κόρη του Τζουντ Λο, Iris Law.

Η 20χρονη ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι της και το πόσταρε στον  προσωπικό της λογαριασμό στα social media. Συγκεκριμένα, η Iris Law, παρουσίασε το νέο της look στους φανς και ακολούθους της με μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram.

Η ηθοποιός, Ίρις Λο δήλωσε ότι :

«Ήθελα να απελευθερωθώ, την ημέρα που το έκανα, άλλαξα και την ζωή μου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της,ανήρτησε:

«Ήρθε η μέρα. Νιώθω μεγάλη τιμή που μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω το “ντεμπούτο” μου με τα νέα μου μαλλιά στην Βρετανική Vogue με τον εκπληκτικό φωτογράφο Alasdair McLellan. Όλες αυτές οι περούκες και οι στιγμές που έκρυβα το κεφάλι μου, κάνουν αυτή την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη ομάδα για να το κάνουμε μαζί αυτό».

Η ηθοποιός ,σε συνέντευξή της για το περιοδικό της Vogue, δήλωσε σχετικά με την αλλαγή, που έκανε:

«Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και νόμιζα ότι ήταν απλά μια συναισθηματική στιγμή. Όμως, δεν ήταν. Τελικά, ένιωσα τόσο θετικά. Ήθελα να κάνω κάτι που θα με έκανε να νιώσω απελευθερωτικά. Την ημέρα που ξύρισα το κεφάλι μου, άλλαξα και την ζωή μου. Δεν έχω κάνει ποτέ ξανά κάτι σαν κι αυτό». Πρόσθεσε επίσης πως ποτέ ξανά δεν έχει νιώσει τόση αυτοπεποίθηση, οπότε δεν την ενδιαφέρει «τι θα πει ο κόσμος».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Iris Law 🧼🧊 (@lirisaw)

Συγκεκριμένα, η νεαρή κόρη του Τζουντ Λο και της Sadie Frost αποκάλυψε πως ήθελε να ξυρίσει τα μαλλιά της από όταν είχε πάρει ένα ρόλο στην σειρά Pistol ,η οποία πραγματεύεται την ιστορία της βρετανικής πανκ σκηνής. Παρόλα αυτά, εξήγησε πως οι παραγωγοί δεν της ζήτησαν να κάνει κάποια αλλαγή στα μαλλιά της, οπότε δεν το δοκίμασε.

Νεότερα Άρθρα

Απόκριες 2022: Σήμερα ανοίγει το Τριώδιο

Her News

Ο Sin Boy επέστρεψε – Η πρώτη ανάρτηση μετά τον “θάνατό” του

Her News b

Beyoncé: Ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ της με τραγούδια κάντρι και «έριξε» το ίντερνετ

HerNews ka