HerNews.gr
Διεθνή

Μέγκαν Φοξ: Ο γιος μου δέχεται bullying γιατί ντύνεται με φορέματα

Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε πως ο μεγαλύτερος της γιος δέχεται bullying στο διαδίκτυο, επειδή προτιμά να ντύνεται με φορέματα αντί για αγορίστικα ρούχα.

Η Μέγκαν Φοξ και ο σύζυγός της, Μπράιαν Όστιν Γκριν, είναι μαζί για πάνω από 10 χρόνια και έχουν τρία παιδιά, τον Noah Shannon, τον Bodhi Ransom, και τον Journey Rivers.
Η ηθοποιός Μέγκαν Φοξ, πρωταγωνιστεί στην νέα ταινία “Till Death”. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι ο μεγαλύτερος γιος της, τον οποίο απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της Brian Austin Green, έχει τραυματιστεί ψυχολογικά από κακούς, μικροπρεπείς και κακόβουλους ανθρώπους.

O 8χρονος γιος της Μέγκαν Φοξ, δέχεται bullying στο διαδίκτυο, επειδή κάποιοι δεν συμφωνούν με τις ενδυματολογικές επιλογές του

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, Μέγκαν Φόξ, είπε σε συνέντευξή της πως ο γιος που έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Μπράιαν Όστιν Γκριν, δέχεται σκληρή κριτική από “κακόβουλα, απαίσια και σκληρά άτομα” όπως η ίδια χαρακτήρησε όσους σχολιάζουν τις ενδυματολογικές του επιλογές.

“Δεν θα ήθελα ποτέ του να χρειαστεί να διαβάσει αυτές τις μ@@ς, γιατί τα ακούει από μικρά παιδιά στο σχολείο του, που του λένε ”τα αγόρια δεν φορούν φορέματα””, είπε χαρακτηριστικά η Μέγκαν Φοξ.
“Γύρισε στο σπίτι και τον ρώτησα: ”Πώς ήταν; Μήπως είπε κάτι κάποιος από τους συμμαθητές σου;”, και μου απάντησε: ”Όλα τα αγόρια γέλασαν όταν μπήκα στην τάξη. Αλλά δεν με νοιάζει. Μου αρέσουν τα φορέματα””

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

“Είμαστε στη φάση που προσπαθώ να του διδάξω να είναι ανεξάρτητος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, παρά τα όσα λένε οι άλλοι γύρω του”, τόνισε η Μέγκαν Φοξ, δείχνοντας πόσο στηρίζει την προσωπικότητα του παιδιού της.

Νεότερα Άρθρα

Λίντα Εβαντζελίστα: «Νομίζω ότι τα φίλτρα και το ρετούς είναι ο διάβολος»

HerNewskl

Στέψη Καρόλου: Οι διάσημοι έφθασαν και αποτελούν θέμα συζήτησης – Το καπέλο της Κέιτι Πέρι, η Έμα Τόμσον & ο Νικ Κέιβ

Her News b

Shakira: Επιστρέφει δυναμικά με νέο άλμπουμ & μια υπόσχεση σε όλες τις γυναίκες

HerNews ka