HerNews.gr
Διεθνή

Shakira: Επιστρέφει δυναμικά με νέο άλμπουμ & μια υπόσχεση σε όλες τις γυναίκες

Η Shakira ανακοίνωσε πρόσφατα το επερχόμενο άλμπουμ της, «Las Mujeres ya no Lloran» που σημαίνει «oι γυναίκες δεν κλαίνε πια» και κάνει μια δήλωση στο εξώφυλλο ρίχνοντας διαμάντια αντί για δάκρυα.

Το άλμπουμ, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 22 Μαρτίου, είναι η πρώτη ολοκληρωμένη στούντιο κυκλοφορία της Shakira εδώ και επτά χρόνια και λέγεται ότι αντανακλά τις σημαντικές αλλαγές που έχει βιώσει αυτό το διάστημα.

Σε μια δήλωση, η Shakira είπε: «Το να φτιάξω αυτό το σύνολο της δουλειάς ήταν μια αλχημική διαδικασία. Καθώς έγραφα κάθε τραγούδι ανακατασκεύαζα τον εαυτό μου. Ενώ τα τραγουδούσα, τα δάκρυά μου μεταμορφώθηκαν σε διαμάντια και η ευαλωτότητά μου σε δύναμη». Αυτή η εικόνα μας δίνει μια ματιά στο συναισθηματικό ταξίδι που έχει διαμορφώσει τη δημιουργία του άλμπουμ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Το «Las Mujeres ya no Lloran» θα περιλαμβάνει 16 τραγούδια, μερικά από τα οποία έχουν ήδη κυκλοφορήσει ως single. Αυτά περιλαμβάνουν το “BZRP Music Sessions Vol. 53 ” με τον Bizarrap, το “TQG” με την Karol G, το “Te Felicito” με τον Rauw Alejandro και το “Copa Vacía” με τον Manuel Turizo. 

Με ένα τόσο ποικίλο φάσμα συνεργασιών, το άλμπουμ υπόσχεται να επιδείξει την ευελιξία της Shakira ως καλλιτέχνη.

Είναι προφανές ότι η Shakira ήταν σε ένα σερί νικών, με διάφορες διακρίσεις και επιτεύγματα τον τελευταίο καιρό. Το σινγκλ της “BZRP Music Sessions Vol. 53” όχι μόνο κέρδισε το τραγούδι της χρονιάς και το καλύτερο ποπ τραγούδι στα Latin Grammy Awards το 2023, αλλά κατέρριψε επίσης πολλά παγκόσμια ρεκόρ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Το κομμάτι, το οποίο εμβαθύνει σε προσωπικά θέματα που σχετίζονται με τον πρώην σύζυγό της Gerard Piqué, συγκέντρωσε 80,6 εκατομμύρια ροές στο Spotify την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 885 εκατομμύρια ροές.

Το τελευταίο της άλμπουμ ήταν το «El Dorado» το 2017

Εκτός από τα μουσικά της επιτεύγματα, η Shakira τιμήθηκε με το βραβείο Video Vanguard στα MTV Video Music Awards το 2023. Κατά την ερμηνεία της στην εκδήλωση, έδωσε ένα ισχυρό μήνυμα στα ισπανικά, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη στους υποστηρικτές της από τη Λατινική Αμερική και τονίζοντας την έμπνευση που της παρείχαν.

Αυτό το επερχόμενο άλμπουμ ακολουθεί την προηγούμενη κυκλοφορία της Shakira, «El Dorado», η οποία κυκλοφόρησε το 2017 και περιλάμβανε συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι Maluma, Nicky Jam, Prince Royce και Carlos Vives. Με το «Las Mujeres ya no Lloran» στον ορίζοντα, είναι ξεκάθαρο ότι η Shakira συνεχίζει να εξελίσσεται ως καλλιτέχνης, ενώ παραμένει πιστή στις ρίζες της.

Shakira: Βρήκε ξανά τον έρωτα σε πασίγνωστο αθλητή;

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνάντησε τον Μπάιντεν με εκείνον να τον αποθεώνει: «Έβαλες 50 πόντους»

Her News b

Δύο Αμερικανοί τουρίστες υπό την επήρεια αλκοόλ διανυκτέρευσαν στην κορυφή του Πύργου του Άιφελ

HerNews ka

Cindy Crawford: Ο πατέρας της πίστευε ότι το μόντελινγκ ήταν «άλλο όνομα για την πορνεία»

HerNews ka