HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ στην παραλία: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις

Καλοκαιράκι βραδινό μπανάκι και αν είσαι με το ταίρι σου ή με κάποιον που σε ελκύει γιατί όχι και σεξ; Το σεξ στην παραλία είναι μια από τις καλύτερες εμπειρίες που μπορείς να έχεις με το ταίρι σου ή τον παρτενέρ σου για την περίοδο που διανύουμε.

Πριν ξεκινήσω θα σου δώσω μια μικρή πληροφορία για να προσέξεις. Άμμος παντού. Παντού όμως…. Εγώ δεν τα ξέρω αυτά, μια γνωστή μου, ξέρετε.. από το χωριό..

Τι πρέπει να έχεις μαζί σου

Πρέπει να έχεις μαζί σου ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ  προφυλακτικά.  Επιβάλλονται δύο καθαρές πετσέτες και  μωρομάντηλα.. Ένα ακόμα εσώρουχο ιδανικά θα ήταν το καλύτερο..

Μοναχική παραλία 

Προσέχουμε να είναι απομονωμένη και μοναχική η παραλία γιατί κανείς δεν θέλει όσο κάνει σεξ να τον βλέπουν. Ακόμα και να σε διακόψουν είναι άβολο και θα χαλάσει την στιγμή.  Το χειρότερο σενάριο όλων είναι να έρθει μια πολυμελής οικογένεια με παιδάκια και κουβαδάκια.

Δεν μένετε εντελώς γυμνοί

Δεν γδυνόμαστε τελείως. Νόμος! Ευτυχώς τα μαγιό έχουν την ευελιξία να κάνουν άκρη. Αυτά με το κορδόνι στο πλάι είναι και πιο sexy για εσένα plus ότι απλά λύνεις το κορδόνι εύκολα και απλά.

Προσοχή στην άμμο – ξεκίνησα με αυτό 

Η άμμος έχει την τάση να χώνεται παντού. Παντού όμως.  Θα πρέπει να ξέρεις πως η άμμος μπορεί να προκαλέσει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα. Κάτι που δεν το θέλει κανείς από τους δυο σας. Είναι κρίμα για μια στιγμή απόλαυσης να ταλαιπωρείσαι.

Να προσέξεις τις κρυφές γωνίες 

Εννοείτε πως κοιτάζουμε γύρω-γύρω για ματάκηδες. Είναι και περίεργες οι μέρες που διανύουμε και καλό είναι να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι η παραλία που βρισκόμαστε είναι σίγουρα μοναχική. 

Νεότερα Άρθρα

Rebound sex: Πώς μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία σας;

HerNewskl

Σεξ το πρωί: Αυτά είναι τα οφέλη που σου χαρίζει

Her News b

Σχέσεις: Sex buddies – τα υπέρ και τα κατά

HerNews ka