HerNews.gr
Social News

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το μοναδικό δώρο που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε την πιο όμορφη και τρυφερή έκπληξη εν όψει την Ημέρα της Γυναίκας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Η Δήμητρα Αλεξάνδρακη έμεινε έκπληκτη με το δώρο που της έκανε ο αρραβωνιαστικός της λόγω της συγκεκριμένης γιορτής. Πιο συγκεκριμένα εκείνος γέμισε το δώματιο τους με πολλά μπαλόνια, λουλούδια και ένα ακόμη δώρο.

Μάλιστα, η Δήμητρα Αλεξάνδρακη μοιράστηκε τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς εκείνη είναι πολύ ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Στη δημοσίευση της έγραψε πως:

“Άντρα μου, ζωή μου, θέλω να σου πω ότι με κάνεις κάθε μέρα να νιώθω η πιο ξεχωριστή γυναίκα σε όλο το γαλαξία! Τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν τόσα μοναδικά συναισθήματα.

Ήθελα πολύ να μοιραστώ μαζί σας μια τόσο ιδιαίτερη και προσωπική στιγμή μας γι’αυτό ζήτησα από τον καλό μου φίλο @giannis_tzitzas_photography να μου κάνει στα γρήγορα edit ένα βίντεο 40 λεπτών🙏🏽

Δήμητρα Αλεξανδράκη-hernews

Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια @poimenidis_flowers που υλοποίησαν για ακόμη μια φορά την υπέροχη ιδέα του άντρα μου. Kαι με άφησαν σοκαρισμένη από το μαγικό αυτό αποτέλεσμα (και όχι δεν είναι χορηγούμενο. Aπλά τέτοιοι καλοί και ταλαντούχοι άνθρωποι πρέπει να φαίνονται)!

Χαρούμενη μέρα της Γυναίκας! Εύχομαι σε όλες τις όμορφες υπάρξεις εκεί έξω να έχουν αγάπη, δύναμη και να μην ξεχνάτε πόσο ξεχωριστές και μοναδικές είστε!” έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Νεότερα Άρθρα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Πως έδωσε το όνομα “Ροζαλία” στην κόρη της & ποια είναι η θέση της για το revenge porn

HerNews ka

Instagram : Έρχεται μεγάλη αλλαγή

Her News

Rebel Wilson: Αρραβωνιάστηκε με τη σύντροφο της Ramona Agruma στη Disneyland!

HerNews ka