HerNews.gr
ΣΧΕΣΕΙΣ - ΣΕΞ

Οι 3 βασικοί λόγοι που ο σύντροφος σας δεν θέλει να κάνετε σεξ

Σε κάθε σχέση περνάμε μέσα από πολλά στάδια. Άλλες φορές πιο δύσκολα άλλες πάλι όχι. Εκεί που αρχίζει να χτυπάει το καμπανάκι είναι όταν ο σύντροφός μας δεν θέλει να κάνουμε σεξ. Υπάρχουν πολλοί και διάφοροι λόγοι που κάποιους δεν θέλετε να τους δείτε ή να καταλάβετε. Σε άλλες περιπτώσεις απλώς συμβαίνει αναλόγως την περίοδο που διανύεται. 

Τι γίνεται όταν εγώ θέλω να κάνω σεξ και ο σύντροφος μου με αποφεύγει τεχνιέντως; Ποιος ο λόγος που συμβαίνει αυτό; Οι 3 βασικοί λόγοι είναι οι παρακάτω. Μπορείτε να τους διαβάσετε, να τους κατανοήσετε και σε δεύτερο χρόνο να τους συζητήσετε μαζί τoυ

Η χαμένη έλξη

Δεν φταίτε πάντα εσείς για αυτό. Πριν αρχίσετε να κατηγορείτε τον εαυτό σας αναλογιστείτε πως η έλξη, πόσο μάλλον στις μακροχρόνιες σχέσεις, είναι ένα πολύπλοκο συναίσθημα. Ένα μείγμα οπτικής ευχαρίστησης και σεξουαλικής χημείας συνοδεία αισθημάτων και σκέψεων για τη σχέση, την επαφή, την επικοινωνία και τον αλληλοσεβασμό, εξηγεί η Δρ Watson.

Η απώλεια της έλξης μπορεί να είναι η συνέπεια της ψυχολογικής άμυνας του άνδρα απέναντι στο πνίξιμο που ενδεχομένως νιώθει στο πλαίσιο της σχέσης ή ακόμα και του φόβου για τη φθορά του γήρατος και τον θάνατο· παράδοξο ή όχι, στις αναπόφευκτες αλλαγές που φέρει ο χρόνος στο σώμα σας, ο σύντροφος μπορεί να βλέπει τη δική του δύστηνο μοίρα.

Το άγχος αν είναι καλός…

Δεν Ξεπερνιέται ποτέ αυτό το άγχος. Είτε ο άλλος είναι 20 είτε 40 είτε 60. Πάντα θα έχει το άγχος αν είναι καλός στο σεξ, αν η σύντροφος νιώθει ευχαρίστηση και αν δεν θα κοιμηθεί απογοητευμένη. Δεν είναι καλός οιωνός το άγχος γιατί το σωματοποιούμε και δημιουργούνται προβλήματα στάσης.

Παράλληλη σχέση

Φτάσαμε στον τρίτο και σοβαρότερο λόγο. Βάσει ερευνών όταν ένα ζευγάρι περνάει πολύ καιρό χωρίς σεξ αυτό σημαίνει ότι κάποιος κάνει σεξ άλλου… Δεν είναι εύκολο να το μαθαίνεις, να το αφουγκράζεσαι, να το συνειδητοποιείς. Αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Υπάρχουν άλλου πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια αγάπη μου!!!!

 

Νεότερα Άρθρα

Γιατί θες να κάνεις σεξ με τον πρώην σου;

Her News

Άφησε τον εαυτό σου να ξεσπάσει

Her News

Ο Σεπτέμβρης φέρνει τους τίτλους έναρξης στη ζωή σου

Her News