HerNews.gr
Beauty

Ο μύθος με τα καλλυντικά και το ψυγείο το καλοκαίρι

Καλοκαίρι με υψηλές θερμοκρασίες και σκέφτεσαι τι θα κάνεις με τα καλλυντικά σου;  Σου έχουμε την απάντηση ποια καλλυντικά μπορείς να βάλεις στο ψυγείο και ποια όχι. 

Το άρωμα
Ακούγεται περίεργο, αλλά αληθεύει. Το άρωμα στο ψυγείο (συγκεκριμένα στην πόρτα) παραμένει πιο ζωηρό, μυρίζει πιο έντονα  και διατηρείται περισσότερο καιρό.

Ενυδατικές κρέμες
Ακόμα και αν δεν έχουν έλαια, μπορεί να περιέχουν συστατικά τα οποία ίσως αλλοιωθούν σε χαμηλές θερμοκρασίες. Οπότε ελέγξτε τις οδηγίες πριν τις βάλεις στο ψυγείο. Άσε που το κρυο κάνει και καλό στο δέρμα. 

Κρέμα ματιών
Για την κρέμα ματιών ελέγχεις τις οδηγίες της συσκευασίας. Αλλά  αν τη βάλεις στο ψυγείο, η χαμηλή θερμοκρασία βοηθά πάντα στην μείωση των πρησμένων ματιών ενώ θα νιώσεις άμεση ανακούφιση και ξεκούραση!

 

Face mist
Η αίσθηση του στην επιδερμίδα είναι πολύ ανακουφιστική και δροσιστική και γίνεται περισσότερο όταν έχεις βάλει το face mist στο ψυγείο.

Βερνίκι νυχιών

Η ζέστη καταστρέφει τα βερνίκια των νυχιών. Το βερνίκι γίνεται παχύρευστο και δεν απλώνεται σωστά στα νύχια. Κρατώντας τα σε δροσερό μέρος θα παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους και θα εξασφαλίσετε ένα λαμπερό χρώμα. 

 

Να έχεις υπόψιν όμως ότι δεν χρειάζονται να μπουν στο ψυγείο το make up. τα μολύβια ματιών και τα μολύβια χειλών καθώς και η μάσκαρα για τα μάτια. 

 

kelly

Κέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Color Blocking: H τάση στα μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσει το 2024

HerNewskl

Κατερίνα Καινούργιου: Έκανε το πιο καλοκαιρινό cat eye μακιγιάζ!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Με το spiky updo της μοιάζει σαν να έχει βγει μόλις από τα 90’s

HerNewskl