HerNews.gr
Beauty

Color Blocking: H τάση στα μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσει το 2024

Color Blocking

Το Color Blocking δεν περιορίζεται μόνο στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Η εκδοχή του όσον αφορά τα μαλλιά έχει κατακτήσει τις προτιμήσεις των κομμωτηρίων, προσφέροντας έναν παιχνιδιάρικο look, προκειμένου να αναδείξεις το στιλ σου.

Color Blocking

Η τάση του Color Blocking στα μαλλιά αφορά τη δημιουργία διακριτικών ή εντυπωσιακών χρωματικών αντιθέσεων, αφήνοντας το κάθε μέρος της τρίχας να εκφράζει ένα διαφορετικό χρώμα. Αυτή η τεχνική μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα μήκη μαλλιών, από τα πιο κοντά μέχρι τα πιο μακριά, προσδίδοντας μια δυναμική και μοναδική εμφάνιση.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να υιοθετήσεις αυτήν την τάση στα μαλλιά σου. Ένας από τους πιο δημοφιλείς είναι το “dip dye”, όπου τα μαλλιά χρωματίζονται σε δύο διαφορετικές αντίθετες αποχρώσεις, χωρίζοντας το χρώμα κάπου στη μέση της τρίχας.

Color Blocking: H τάση στα μαλλιά που θα πρωταγωνιστήσει το 2024

Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις έντονα Color Blocking effects στα μαλλιά σου επιλέγοντας αρκετά έντονες αντιθέσεις, όπως μαύρο με έντονα φωτεινό μωβ ή ακόμη κίτρινο με πράσινο. Η ιδέα είναι να είναι εμφανή το χωρισμένο μεταξύ των χρωμάτων σε διακριτικές ή έντονες μεταβάσεις.

Μην φοβηθείς να εξερευνήσεις καινοτόμες τεχνικές όπως το “paneling”, όπου δημιουργούνται χρωματικά τετράγωνα στα μαλλιά, δίνοντάς τους ένα παιχνιδιάρικο και μοντέρνο χαρακτήρα.

Όσον αφορά την επιλογή των χρωμάτων, εδώ η φαντασία σας μπορεί να φτάσει στα ύψη. Από τις πιο φωτεινές αντιθέσεις μέχρι τις πιο σοβαρές, υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορούν να δώσουν ένα ιδιαίτερο τόνο στην εμφάνισή σου.

Color Blocking

Όσον αφορά τη συντήρηση των μαλλιών με Color Blocking, η χρήση προϊόντων που διατηρούν και προστατεύουν το χρώμα είναι απαραίτητη.

Ειδικά μετά τη βαφή, επενδύστε σε σαμπουάν και conditioner που προσφέρουν προστασία στο χρώμα, προκειμένου να διατηρήσετε τη φρεσκάδα και την ένταση των αποχρώσεων για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μυστικά για να μυρίζετε όμορφα, χωρίς άρωμα

Her News

Τι κάνει η πολλή ζάχαρη στο δέρμα σου;

Her News

Πώς να ξυρίσετε τα πόδια σας σωστά σύμφωνα με τους δερματολόγους

HerNews ka