HerNews.gr
Beauty

Πως να πετύχεις το τέλειο μαύρισμα

Βρισκόμαστε ήδη κοντά στον 15αυγουστο και η ανάγκη να αποκτήσουμε αυτό το υπέροχο λαμπερό και ηλιοκαμένο χρώμα που τόσο έχουμε ονειρευτεί όλο τον χειμώνα είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. 

Είναι απαραίτητη λοιπόν η προσοχή όταν βγαίνεις έξω για μαύρισμα. Ας δούμε πιο αναλυτικά τον τρόπο με τον οποίο θα μαυρίσεις τέλεια με ασφάλεια !

Ενυδάτωση: Aυτό είναι το Α και το Ω! Έτσι αποφεύγουμε την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα. Βασική προϋπόθεση είναι η σωστή απολέπιση που έχει γίνει πρώτα και να έχουν απομακρυνθεί τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα.

 

Διατροφή και νερό: Η ενυδάτωση βασίζεται και στην κατανάλωση νερού. Αλλά πέρα από το νερό υπάρχουν και κάποιες τροφές που είναι απαραίτητες για το μαύρισμα. Αντηλιακή Προστασία: Όσο bronze και αν θέλουμε να είμαστε ποτέ δεν αμελούμε την αντηλιακή προστασία
Οι βιταμίνες του μαυρίσματος και της ομορφιάς προετοιμάζουν την επιδερμίδα να αποκτήσει το χρώμα που ονειρεύεσαι. Η β-καροτίνη, οι βιταμίνες του συμπλέγματος B, το εκχύλισμα γαρδένιας, ο χαλκός, η L-τυροσίνη και η L-κυστεΐνη, αποτελούν συμμάχους στο απόλυτο μαύρισμα που θες να πετύχεις.

Απόφυγε τον ήλιο του μεσημεριού. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσεις SPF 50+ δε γλιτώνεις το τσουρούφλισμα.

Extra tip: Για ένα ομοιόμορφο μαύρισμα, μπορείς να αλλάζεις κάθε 20-30 λεπτά πλευρά. 

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλες, 

 

kellyΚέλλυ Βρανάκη

Contact me @:

Instagram: https://www.instagram.com/story_kelling/

Facebook: https://www.facebook.com/Story_kelling-929217863902546/

Νεότερα Άρθρα

Χείλη που εντυπωσιάζουν: Οδηγός για σωστή εφαρμογή του κραγιόν

Her News

Hair trends: Αυτή είναι η viral απόχρωση μαλλιών που ανέδειξε το TikTok

HerNewskl

Skincare: Must have συστατικά για το φθινόπωρο

Her News