HerNews.gr
Social News

Νίκος Χαρδαλιάς: Η ανάρτηση της συζύγου του για την πορεία της υγείας του

Στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Αγία Όλγα» παραμένει για προληπτικούς λόγους, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος υπέστη χθες ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο την ώρα που βρισκονταν στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην Κερατέα.

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook ενημερώνοντας για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και ευχαριστώντας όλους για την υποστήριξη και τις ευχές για καλή ανάρρωση.

Χθες το απόγευμα, από το νοσοκομείο εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση για την κατάσταση του κ.Χαρδαλιά:

«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς.

Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση». 

Ο κ. Χαρδαλιάς έχει υποστεί έμφραγμα κατά το παρελθόν και ενώ τις τελευταίες πέντε- έξι μέρες ένιωθε πόνους στο στέρνο, δεν πήγε στον γιατρό, παρά το ιατρικό του ιστορικό.

Μετά τη γνωστοποίηση της περιπέτειας υγείας του κ. Χαρδαλιά πολλά ήταν τα μηνύματα του πολιτικού κόσμου και όχι μόνο, για γρήγορη ανάρρωση.

Νεότερα Άρθρα

Hilary Swank: Αποκάλυψε τα ονόματα των δίδυμων παιδιών της με τον πιο γλυκό τρόπο

HerNews ka

Αθηνά Οικονομάκου: O ιδιαίτερος τρόπος που γιόρτασε τα γενέθλια της

HerNewskl

Κόνι Μεταξά: Η συγκινητική εξομολόγηση στον Μάριο Καπότση για την επέτειο του γάμου τους – «Δεν πίστευα ποτέ πως αξίζω να έχω έναν τέτοιον άνθρωπο»

HerNews ka